Ei sunt cei 10 concurenți care își caută dragostea în cel mai fierbinte reality show al momentului: Love Island România
Data publicării:
Sub privirile unei țări întregi, într-un show unic, ei sunt cei 10 tineri gata să pornească într-o călătorie uluitoare, pe drumul spre dragostea adevărată. Cine cu cine se va cupla și cine se întoarce acasă cu premiul de 50.000 de euro?

Descoperim împreună din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV, în show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond: Love Island România.

 

Ada Ileana

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: ”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”.

 

 

Alexandra

 

Studentă în anul III, la Medicină, Alexandra Balea (23 de ani), a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: ”Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Celui care-i va fura inima i-a transmis: ”Dacă ai călcat greșit, nu te uit!”

 

Gabriela

Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: ”Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”. În ultimii 2 ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă pe care să o întemeieze alături de jumătatea ei.

 

 

Josephinka

Curajoasă și pozitivă, Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitor de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. ”Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, ne-a mărturisit aceasta.

 

Mădălina

 

Mădălina Rancea (26 de ani) este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. ”Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, ne-a spus tânăra.

 

Adrian

Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. E antrenor personal, duce o viață echilibrată și e hotărât să schimbe felul în care vede relațiile: ”Îmi place să fiu singur... cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”.

 

Denis

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. ”Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

 

Andrei

Meseria lui este să arate bine! Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică... la fel ca el. ”Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!

 

 

Eduard

Eduard Caba (24 de ani, model) spune despre el ca are aspect, corp și creier, așa că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: ”Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!”

 

Valentin

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. ”Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentine’s Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație... pe viață!”, recunoaște acesta.

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna ușor, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenți, în fiecare zi, vor duce la răsturnări de situație. Love Island România începe din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   concurenti  love island 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...