Ei sunt singuraticii zodiacului. Preferă să nu aibă prea mulți oameni în jurul lor
Data actualizării:
Data publicării:
A fi singur nu înseamnă neapărat a fi singur. Unii oameni iubesc timpul petrecut cu ei înșiși. Își iau vacanțe solo și se răsfață cu o rezervare la cină pentru o singură persoană. Pentru alții, însă, a fi lăsat de capul lor nu este o alegere personală, ci mai degrabă un rezultat nedorit al personalității lor. Potrivit astrologilor, cei care se simt cel mai mult izolați ar putea fi de vină horoscopul lor. Citește mai departe pentru a descoperi cele mai singuratice șase semne zodiacale, de la puțin solitar până la mereu singur.

Capricorn

Capricornii "prioritizează succesul, bogăția și problemele legate de carieră în detrimentul vieții personale", spune celebrul astrolog  Kyle Thomas, ceea ce lasă puțin timp pentru socializare și construirea de relații. Deși Thomas spune că ar putea regreta aceste decizii mai târziu în viață, în viața de zi cu zi, de fapt, nu îi deranjează timpul petrecut singuri. Dacă îi inviți la o adunare, sunt șanse mari să găsească un motiv pentru a se retrage în ultimul moment, astfel încât să se bucure să stea acasă pentru a-și reîncărca bateriile.

Săgetător

Dispoziția solară a Săgetătorului și dragostea pentru viață îi face să fie ființe sociale prin natura lor. Ei pot face conversație fără efort cu oricine - chiar și cu un străin total. Cu toate acestea, Raquel Rodriguez, astrolog la Nomadrs, observă că nevoia lor constantă de independență și de experiențe noi îi poate face să se simtă deconectați.

"Chiar și atunci când se distrează sau explorează locuri noi, există un sentiment subiacent de singurătate, deoarece nu găsesc multe persoane care să le înțeleagă cu adevărat nevoia de libertate", explică ea.

Mentalitatea lor de a sări din loc în loc nu lasă prea mult loc nici pentru angajament. Și, în cele din urmă, singurătatea îi va ajunge din urmă.

Vărsător

Fiind un semn de aer, Vărsătorul se mișcă în multe cercuri sociale diferite. Dar natura lor distantă face ca celorlalți să le fie dificil să îi înțeleagă și să îi accepte pe deplin. La fel ca oricine altcineva, ei doresc să formeze legături profunde și personale, dar se luptă cu deschiderea.

"Pentru ei este o provocare să treacă dincolo de conexiunile superficiale, iar acest lucru îi face să se simtă singuri, mai ales atunci când tânjesc după interacțiuni mai semnificative, dar nu știu cum să ajungă acolo", explică Rodriguez.

Vărsătorii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru ideile lor ieșite din comun și personalitățile unice, cu care, din păcate, nu toată lumea poate ține pasul.

Fecioră

Fecioarele sunt considerate perfecționistele zodiacului, "ceea ce le determină să elimine persoane dacă nu consideră că este vorba de o "potrivire perfectă"", notează Thomas. Pe de altă parte, natura lor hipercritică îi poate determina pe ceilalți să se îndepărteze de relație, deoarece este dificil să fii în preajma cuiva care caută mereu ceva greșit.

Dar nu doar pe ceilalți îi critică Fecioarele; ele sunt dure și cu ele însele. Diferența este că ei nu cred că merită același sprijin ca și cei din jurul lor. Rodriguez spune că acest lucru poate crea un ciclu în care sunt mereu acolo pentru ceilalți, dar se simt singuri în propriile lupte.

Rac

Racul este un semn extrem de emoțional, ceea ce duce adesea la o dorință de conectare. Dar Rodriguez explică faptul că, chiar dacă sunt înconjurați de oameni, pot simți un gol dacă nu există o profunzime emoțională în aceste relații. "De aceea, nu le pasă de cantitatea de oameni din jurul lor - le pasă doar de calitate", explică ea.

În plus, Racul este considerat cel mai morocănos semn zodiacal. Sentimentele lor fluctuante pot fi dificil de înțeles pentru cei din afară și, la rândul lor, pot îndepărta oamenii. Prin urmare, ei își găsesc confortul alături de familie, mai degrabă decât să iasă și să cunoască oameni noi.

"Sunt guvernați de Lună, care este o lumină foarte autoreflexivă și nostalgică", notează Thomas, care spune că acest lucru îi poate determina să fie "obsedați de trecut, de foști sau de "cel care a scăpat", mai degrabă decât să trăiască în prezent".

Pești

Thomas îi numește pe Pești "cel mai sensibil semn zodiacal dintre toate, pentru că sunt guvernați de Neptun, planeta spiritualității, și de Jupiter, planeta speranței". Dar, în multe cazuri, această sensibilitate poate duce la un sentiment acut de izolare.

"Adesea sunt detașați de realitate, cu capul în nori, pentru că preferă fantezia în locul faptelor reci și dure", spune Thomas. "Acest lucru îi poate duce la a fi suflete singuratice, căutând mereu pe "cel ales" sau stăruind asupra iluziilor, delirurilor și evadărilor lor, în loc să se așeze în realitate."

Rodriguez adaugă că Peștii nu știu neapărat cum să se deschidă suficient de mult pentru a-și accepta adevăratul sine. "Ei tânjesc să își împărtășească viața lor bogată în emoții și imaginație cu ceilalți, dar de multe ori consideră că este o provocare să găsească indivizi care să gândească la fel", spune ea, potrivit yourtango.com

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  singuratate  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...