„El forțează tinerețea!”. Cătălin Botezatu, despre cum se îmbracă cele mai importante personaje din fotbalul românesc
Data publicării:
Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea cu privire la stilul vestimentar pe care are atât Gigi Becali, cât și Cristi Borcea.

Cătălin Botezatu nu s-a temut niciodată de la a spune cine sunt cele mai bine îmbrăcate persoane publice din țara noastră. De asemenea, celebrul designer a și criticat întotdeauna când a fost cazul, fără niciun pic de menajament. De data aceasta însă, vedeta a dezvăluit cine se îmbracă cel mai bine, din lumea fotbalului. Așadar, fără să se gândească prea mult, Bote l-a clasat pe Gigi Bacali pe prima poziție, care nu a dat niciodată greș, din punct de vedere stilistic, spune el. Mai mult, se pare că patronul FCSB, în vârstă de 64 de ani, are constant alături de el persoane specializate care să-i ofere cele mai bune sfaturi în materie de modă, oameni care nu sunt din România, mai dezvăluie Cătălin Botezatu.

„Gigi Becali s-a îmbrăcat mereu bine. El a avut de la început consilieri de la Londra. Nu a dat niciodată greș, el este foarte sofisticat din punct de vedere al hainelor.

Știe să se poarte, știe ce vrea, știe cu ce-i stă bine. Nu se penibilizează în nici un fel. Din punct de vedere vestimentar, aș putea spune că Becali este un model pentru oamenii de faceri și pentru fotbaliști, evident! Nota 10!”, a decarat Cătălin Botezatu, potrivit click!

Pe aceeași temă: Femeia la care Cătălin Botezatu nu a țipat niciodată, la prezentările de modă: „Nici măcar o dată nu a ridicat puțin glasul”

Ce părere are Cătălin Botezatu despre stilul lui Cristi Borcea

Pe locul doi, în urma lui Gigi Becali, este nimeni altul decât Cristi Borcea. Predominant, acesta se îmbracă foarte bine, spune Bote, însă există momente când fostul patron de la Dinamo forțează tinerețea, lucru care nu-i mereu benefic pentru aspectul său.

„Și Cristi Borcea se îmbracă la fel de bine, dar el se îmbracă și mai extravagant. El forțează tinerețea! Așa cum o forțăm cu toții după 40-50 de ani. Dar și Cristi este impecabil în haine, are un stilist personal, care se ocupă de el. El a ajuns la next-level, căci sunt oameni care se ocupă de el 24 din 24 de ore!”, a continuat celebrul designer, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și: „Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”. Cătălin Botezatu se destăinuie. Cum arată „fericirea” celebrului designer / EXCLUSIV

Cine este cea mai bine îmbrăcată româncă, din perspectiva designerului

Trecând însă la categoria celor mai bine îmbrăcate femei din România, Cătălin Botezatu are și aici o favorită. Spre surprinderea tuturor, este vorba despre Camelia Șucu, una dintre cele mai celebre femei de afaceri din România. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii cu privire la alegerea făcută, se pare că Bote a „detronat-o” pe Mihaela Rădulescu, care ocupa până nu de mult topul celor mai bine îmbrăcate celebrități de la noi din țară.

„Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul în trecut tot pentru sursa citată.

Pe aceeșai temă: Cătălin Botezatu, detalii cutremurătoare din lupta cu cancerul: „Eram ciuruit, efectiv. „Mor?” Le ziceam la fete”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Botezatu  cristi borcea  gigi becali  stil vestimentar 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel