Elena Cârstea, probleme de sănătate. Artista se tratează în Statele Unite ale Americii: „M-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai”
Data publicării:
Elena Cârstea s-a stabilit în America în urmă cu 15 ani. Artista a avut un mesaj video pentru fanii ei, în care le-a povestit despre viața ei de acolo, despre problemele de sănătate și despre dorul de casă. 

Elena Cârstea a lăsat muzica pentru o viață liniștită în america, alături de soțul ei, Glenn Muttard. Artista s-a stabilit peste ocean în urmă cu 14 ani. Lucrează ca agent imobiliar și spune că îi este foarte dor de țară, încă nu crede că v-a ajunge prea curând în România. 

Vedeta s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultima vreme. Pe lângă COVID, artista a avut și probleme cu dantura și nu este foarte mulțumită de treaba făcută de stomatologii americani. 


„Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți, de unde și vorba românească „te-n dinți”, tendințe. M-am distrat zilele astea cu tot Covidul și nu pot să vorbesc pentru că m-am pregătit de niște implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. Mi-au făcut ei niște dinți, dar zici că sunt Sean Connery când vorbesc. Am fost puțin bolnăvioară lunile astea, dar nu a fost nimic grav și acum sunt la serviciu, pentru două ore, la o casă interesantă, dar este loc și de mai bine. Acum, cu frumusețea mai ca la gară. Nu știu când mai ajung în țară, cu drumurile astea, e complicat pentru toată lumea. Nu știu ce mai este în România, nici nu am apucat să mai urmăresc, dar sper să fiți bine”, le-a transmis Elena Cârstea urmăritorilor săi într-un video pe Facebook. 

La finalul clipului, artista le-a fredonat și cateva versuri fanilor ei.

 


Operație de 100000 de euro


În urmă cu câțiva ani, artista a trecut prin cumpăna vieții ei. În urma unui anevrism cerebral, a fost nevoită să treacă printr-o operație complicată și extrem de scumpă. 100 000 de euro a scos atunci din buzunar pentru a se face bine. 

 

 

Și-a urmat inima


În 2006, Elena Cârstea a șocat pe toată lumea cu decizia ei de-a părăsi definitiv România. Marea artistă și-a urmat soțul peste Ocean şi s-a stabilit în Florida.

 

„Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi.Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec.A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ.M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ.Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt.Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu. Deci ne menajăm tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraş”, a declarat vedeta în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru Revista Tango. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: America  covid  dinti  elena carstea  sănătate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel