Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a zăcut la pat: „Am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat”
Data publicării:
Elena Gheorghe a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

Elena Gheroghe și-a deschis sufletul și a vorbit despre ultima perioadă din viața ei. Artista s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, care au ținut-o la pat timp de două săptămâni de zile. 

Elena Gheorghe, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu recent, că a fost diagnosticată cu o hernie de disc, motiv pentru care a fost nevoită să stea la pat timp de două săptămâni. Elena Gheorghe susține că apelat la mai mulți medici, care i-au spus că trebuie să recurgă la operație, deoarece problema cu care se confruntă este destul de gravă. Vedeta recunoaște că i-a fost foarte greu, mai ales că urma să facă un turneu și asta i-a îngreunat munca. 

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023, iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niște planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat”,  a spus Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

 Elena Gheorghe: „Fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control”

Artista a mărturisit că a ajuns pe mâna unor medici buni, care au ajutat-o să-și mai revină puțin. Momentan, Elena Gheorghe nu face urmează niciun tratament, însă face acupunctură și exerciții. 

„Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit.

Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control. Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine”,   a mai zis Elena Gheorghe, potrivit sursei menționate anterior. 

Elena Gheorghe: „Sunt o fire pozitivă”

Elena Gheorghe a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut parte și de momente neplăcute, care i-au marcat viața. Artista a dezvăluit și care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la părinți. 

„Ca orice om am avut momente atât plăcute, cât și neplăcute care mi-au marcat viața. Cu timpul, am înțeles că atât cele bune, cât și cele grele m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi și fiecare experiență, chiar și dureroasă, a fost o lecție din care am avut de învățat. Oamenii nu-mi știu greutățile, nu știu, de fapt, mai nimic despre mine din perspectiva asta, pentru că nu am expus partea asta a vieții mele decât prin cântece uneori. Sunt o fire pozitivă, îmi place să văd partea plină a paharului și să-mi canalizez energia, gândurile pe ce am, pe tot ce înseamnă iubire și sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru care mi-a fost dat să-l trăiesc. Cel mai important sfat a fost să să-mi las loc de „bună ziua! peste tot pe unde merg și să fiu perseverentă atunci când îmi doresc cu adevărat ceva, pentru că doar așa poți reuși.”, a  spus artista pentru VIVA!

Citește și: Culoarea pe care trebuie să o purtăm toamna aceasta pentru a avea bogăție și prosperitate în viață. Designerul Florin Burescu: „Vă recomand să purtați”/ EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Elena Gheorghe  probleme  sănătate 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel