Elena Gheorghe face praf podcasturile românești: „Nu mai pot, am obosit cu atâtea păreri. Mai sunt și de ăștia care nu au nimic în cap...”
Data publicării:
Elena Gheorghe și-a exprimat părerea sinceră despre podcasturile de la noi din țară.

Dacă în urmă cu câțiva ani de zile, apăreau primele podcasturi și la noi în țară, acum, există extrem de multe persoane publice, specialiști, care găzduiesc astfel de întâlniri pe Youtube, unde aduc în fața publicului diferiți experți din domenii variate. Deși majoritatea proiectelor de acest gen se bucură de un succes uriaș, Elena Gheorghe a ales să-și expună direct punctul de vedere cu privire la podcasturi, fără să-i pese de valul de reacții pe care l-ar putea stârni declarațiile sale. 

„Nu mai pot cu atâtea podcasturi, trebuie să o zic și pe asta, nu mai pot efectiv. Am obosit cu atâtea păreri și de atâtea lucruri care se explică, o să înnebunim cu toții. Nu o să știm efectiv ce să mai facem cu viața noastră. În loc să ascultăm de vocea noastră interioară și de cum simțim noi să trăim viața asta, va trebui să ne luăm după șabloane. Eu nu mai pot, cel puțin.”, spune Elena Gheorghe la Radio Impuls.

Citește și: Asta bea Sofia Vicoveanca în fiecare zi pe stomacul gol, la 82 de ani: „E meniul de dimineață”

Motivul pentru care nu este de acord cu podcasturile

Un prim motiv pentru care artista nu este de acord cu acest mod de exprimare este din cauza părerilor diferite ce vin asupra aceluiași subiect. Astfel, specialiști diverși își expun punctul de vedere pe canale diferite, lucru care creează extrem de multă confuzie în rândul oamenilor, spune ea. 

„După fiecare podcast, mai ales cu un invitat care are ceva în cap, că mai sunt și de ăștia care nu au nimic în cap și care vorbesc aiurea, zici „Da, are dreptate”. La un moment dat, ai impresia că trebuie să faci asta, după care te mai uiți la un alt podcast și vine fix în contradictoriu, este fix o părere opusă de ce ai auzit și te gândești că și ăla are dreptate, ce te faci?”, a continuat artista. 

Te-ar putea interesa și: Triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de Zanni: „Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă”

Elena Gheorghe va lansa o melodie alături de Adela Popescu

Pe plan muzical însă, Elena Gheorghe pregătește fel de fel de surprize pentru fani, iar una dintre ele a fost anunțată recent de artistă, chiar în mediul online. Este vorba despre o colaborare inedită între solistă și prietena sa bună, Adela Popescu, care, la rândul să, visa să devină cântăreață.

„Am cunoscut-o pe Adela Popescu în 2001 la Festivalul de la Mamaia unde concuram individual, eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă un an mai târziu. Am bătut la ușa mai multor compozitori (...). Eu aveam să ajung solista trupei Mandinga iar Adela actriță în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul alteia și am rămas prietene.

Acum 2 luni, într-o noapte când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului mi-a venit ideea de a o invita pe Adela nu doar să-mi fie alături, ci să cânte cu mine așa cum ne-am fi dorit încă de acum 22 de ani:) Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese, așa s-a născut “Îți mulțumesc pentru că ești”. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mâna, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat.”, a scris în urmă cu câteva zile Elena Gheorghe pe Instagram. 

Citește și: CRBL și Elena divorțează. Cei doi au ales să se separe după 16 ani de căsnicie: „Este mai bine pentru noi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel