Elena Gheorghe, motivul pentru care a refuzat participarea la Survivor: Am primit multe invitații
Data publicării:
Elena Gheorghe a vorbit despre invitațiile pe care le-a primit pentru a participa în cadrul anumitor reality show-uri, precum Asia Express sau Survivor.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, bucurându-se de un real succes pe plan muzical. Tocmai din acest motiv, vedeta a primit cereri de participare și în unele dintre cele mai importante reality show-uri de la noi din țară, cum ar fi Survivor și Asia Express. Aceasta a dezvăluit faptul că a primit repetate invitații de a pleca în Dominicană, însă viața de familie nu îi permite, chiar dacă experiența ar fi una de neuitat.

„Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge. Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi.”, a declarat Elena Gheorghe, potrivit playtech.

Elena Gheorghe vrea să se direcționeze către televiziune

Chiar dacă până acum nu și-a făcut simțită prezența pe micile ecrane, vedeta mărturisește că în viitor ia în calcul această opțiune, care îi poate oferi stabilitate.

„Nu am avut până acum vreun proiect tv, dar pe viitor probabil mă voi axa mai mult pe televiziune, fiindcă nu se știe ce se va întâmpla. Mie îmi place în primul rând să cânt, dar și în televiziune pentru că și acolo te poți exprima cântând. M-aș vedea tot în direcția asta, la o emisiune muzicală”, ne-a mai spus aceasta.

Moartea bunicii ei a afectat-o foarte mult pe artistă

Vedeta a trecut recent printr-un șoc emoțional destul de mare, când a murit bunica ei. Drept urmare, a trebuit să își anuleze toată activitatea muzicală de la vremea aceea.

„Eu pregătisem toată treaba cu promovarea, cu tot, pentru colindul cel nou, dar când bunica mea s-a dus, am amânat peste tot. A murit de AVC, ne-a zdruncinat destul de tare. De Sfântul Nicolae a făcut accidentul vascular, apoi a mai durat zece zile până s-a stins.

Au venit cu salvarea, au constatat și au zis că nu mai au ce să-i facă, sărăcuța, nu mai era de dus la spital. Mai avusese odată, acum i-a fost fatal. Și imunitatea unui om care stă în casă nu mai e aceeași. Ea din ianuarie a stat mai mult în camera ei, pentru că nu se mai putea deplasa, obosea foarte repede. De atunci nu mi-a mai ars de nimic”, a adăugat aceasta.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: asia express  Elena Gheorghe  participare  survivor 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel