Elena Gheorghe, probleme cu greutatea în adolescență: „Cântăream cât nici în sarcină n-am avut”
Data actualizării:
Data publicării:
Elena Gheorghe a vorbit despre perioada adolescenței și problemele cu greutatea pe care le-a avut. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea inconfundabilă, cântăreața este și o femeie extrem de frumoasă. Vedeta are o siluetă impecabilă și are mare grijă de sănătatea ei, avînd un ritual de la care nu se abate. De doi ani, ea bea zilnic suc de țelină și spune că acest lucru o ajută să se mențină în formă, dar și să își crească imunitatea.


Deși acum are o siluetă perfectă, artista nu a arătat întotdeauna așa. În adolescență, chiar în primii ani în care s-a lansat în muzică, Elena Gheorghe avea câteva kilograme în plus, despre care spune că o frustrau la acel moment.

 

Vedeta a postat pe Instagram un video, din perioada adolescenței, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru cât de mult s-a schimbat de atunci.

Deși este o diferență uriașă între Elena de la vârsta de 14 ani și cea de acum, ea spune că se iubește și îi place de ea în orice formă ar avea. 


"Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, așa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut și aveam nuanța mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram, cel putin asa ma vad eu acum. Mă iubesc și mă accept în orice etapă a vieții mele. Au fost unele momente cand nu m-am acceptat, ba chiar am fost foarte rea cu mine și aceste lucruri au avut repecursiuni, dar din greșeli învață omul. Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine și mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină", a spus Elena Gheorghe pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

 

 

Elena Gheorghe a dezvăluit cum se prepară sucul de țelină pe care îl consumă zilnic:

 

Elena Gheorghe a început să bea suc de țelină Apio în urmă cu doi ani, după ce a descoperit că are probleme cu stomacul. Mai exact reflux Gastroesofagian. Vedeta spune că sucul obținut din această plantă a ajutat-o să șină simptomele sub control, însă beneficiile nu se opresc aici.

 

În urmă cu ceva timp, vedeta a dezvăluit, într-un interviu pentru Spectacola, că sucul de țelină nu lipsește din meniul ei zilnic.

„Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu  alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina apio (îmi fac un Smoothie).
Pana în ora 14 consum doar fructe și legume, fără  grăsimi. Iar în partea a doua a zilei  mănânc somon, salate și seara o supă cremă”, a declarat Elena Gheorghe pentru Spectacola. 

 

Recent, artista a a filmat un video în care explică, pas cu pas, cum se prepară această băutură. 


„Nici n-am dat jos decoratiunile de Craciun si m-am apucat de filmat video-ul promis. Foarte multă lume m-a intrebat despre sucul de telina apio pe care îl consum in fiecare dimineață, așa că aveți aici mai multe informatii.

Dintr-un buchet de frunze de țelină (apio) ies cam 250 ml de suc de țelină stors, la storcătorul cu ac melcat. În cartea "Medical Medium" se recomandă să bem 500ml dimineața, pe stomacul gol ( dar trebuie sa incepi cu 150 ml si sa crești cantitatea treptat).

Dacă nu ai storcător, poți prepara sucul și la blender. Se spală frunzele, se adaugă în blender, cu foarte puțină apă. Compoziția rezultată se strecoară printr-o plasă fină sau tifon. Sucul obținut se consumă în locul cafelei de dimineață.

Ce conține sucul de țelină

Țelina conține niveluri ridicate de vitamina K și cantități apreciabile de vitamina A, vitamine B-2 și B-6, şi vitamina C și antioxidanţi importanţi. Țelina este, de asemenea, o sursă bună de nutrienți:

acid folic
potasiu
mangan
acid pantotenic
fibre dietetice

Beneficiile sucului de țelină

Efectele sucului de țelină asupra sănătății, așa au fost ele raportate de consumatori, sunt multe, de aceea le voi prezenta în lista de mai jos doar pe cele mai importante și mai credibile:

reduce balonarea
vindecă acneea
adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazis
anti-inflamator
suport în menţinerea greutății
ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos
susține nivelul colesterolului
reduce riscul apariției ulcerului
luptă împotriva bacteriilor și a virsului Epstein-Barr

Lista cu beneficii a sucului de țelină este foarte lunga dar puteti vedea la finalul video-ului in ce afectiuni te poate ajuta.

Pe mine m-a ajutat foarte mult in problema mea cu stomacul( reflux), imi da energie cum nici cafeaua nu imi dadea iar sistemul meu imunitar este mult mai puternic.
Sanatate!”, a explicat vedeta pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adolescenta  dietă  Elena Gheorghe  greutate  kilograme  sarcina  telina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel