Elena Ionescu, probleme de sănătate din cauza machiajului excesiv. Artista urmează un tratament strict, cu antibiotice
Data publicării:
Elena Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate, din cauza machiajului excesiv. 

Elena Ionescu trece prin momente delicate, după ce a ajuns pe mâna medicilor, din cauza machiajului excesiv. Într-un interviu acordat la Xtra Night Show, vedeta a mărturisit că urmează un tratament strict, cu antibiotic. Vedeta a recunoscut că a fost la un pas să piardă toate emisiunile la care a fost invitată, din cauza infecției pe care a avut-o.

Elena Ionescu: „Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic”

”Era să nu mai ajung la emisiuni în perioada asta, pentru că am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută, probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și de astea.

Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic”, a povestit cântăreața, pentru sursa citată.

Elena Ionescu a măturisit că machiajul excesiv a dus la probleme grave de sănătate. 

”Se poate ajunge și la asta, dacă pui aproape zilnic machiaj, ca mine. Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit ușor, ușor, o să fie bine”, a mai povestit ea.

Elena Ionescu, victima kilogramelor în plus

Elena Ionescu a dezvăluit faptul că a avut o perioadă destul de complicată, când kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap. Asta se întâmpla când vedeta abia ajunsese în București, iar mâncarea de tip fast-food era la îndemâna ei oricând. Artista nu s-a putut abține din mâncat și din cauza faptului că în orașul său natal, aceasta nu a avut la dispoziție aceste alimente atât de periculoase. În acest fel, chiar dacă practica destul de des mersul la sală, Elena Ionescu spune că se îngrășa din ce în ce mai mult. Acum însă, vedeta mărturisește că a învățat să mănânce sănătos, deși îi este foarte greu să se abțină din a mânca anumite lucruri, pentru că este o adevărată gurmandă.

''Când am venit în București descoperisem fast-food-ul neavând în provincie și nu înțelegeam de ce mă umflasem foarte tare. Mergem la sală și rezultatele erau dezastruoase. Eu nu știam ce înseamnă să gestionezi mișcare cu alimentația și mâncam fast-food, și mă îngrășam. Aveam 63 de kilograme și 1.65 m pe care îi am.

Acum am 56 de kilograme. Nu mă abțin de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc. Mie îmi plac mult dulciurile.'', a declarat Elena Ionescu, în exclusivitate la Antena Stars, potrivit spynews.

Elena Ionescu nu-și dorește să devină mamă pentru a doua oară

Vedeta se poate mândri cu un băiețel exemplar, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă. Cu toate acestea, oamenii o întreabă des pe aceasta când vine momentul pentru a-i face un frățior lui Răzvan. Elena Ionescu se arată a fi destul de radicală în această privință, spunând faptul că un copil îi este suficient.

„Mă întreabă foarte mulți dacă mai fac copii și le spun de fiecare dată că NU. E bine așa. Ne limităm la ce putem duce. Suntem bine, nu ne plângem că nu avem de ce. Este o bucurie pentru mine. Copilul ăsta mie mi-a schimbat viața, mi-a schimbat percepția, m-a făcut mai puternică, m-am autodepășit din multe puncte de vedere datorită lui”, a mărturisit Elena Ionescu, pentru ego.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   elena ionescu  machiaj  sănătate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel