Elena Ionescu și-a făcut implant mamar: Am fost întotdauna adepta naturaleței, dar uneori este necesar
Data publicării:
Ce spune vedeta, la o săptămână după operație.

Chiar dacă mereu a fost adepta unei înfățișări naturale, Elena Ionescu a recurs la operația de implant mamar. Vedeta explică de a luat această decizie deși, la începu,t era împotriva acestor lucruri. Acum, la puțin peste o săptămână de la intervenție, artista se simte minunat și, spune ea, nu are niciun fel de durere.

"Mi-am luat inima în dinți și mi-am făcut curaj anul ăsta să fac niște mici schimbări, schimbări benefice pentru o persoană care face foarte mult sport și care vrea să aibă un tonus bun și am venit să-mi fac niște mici intervenții. Am fost întotdeauna adepta naturaleței, dar uneori este necesar.", a declarat Elena Ionescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

"Nu regret decizia"

Fosta solistă de la Mandinga a povestit în platoul TV că totul a pornit când a mers în vizită la cabinetul doctorului unde și-a făcut operația. Când a văzut rezultatele celorlalte femei operate, cântăreața a decis pe loc că este momentul să-și facă această intervenție chirurgicală. Totuși, implantul mamar nu este singura schimbare la care a recurs Elena Ionescu la începutul acestui an.

"M-am și vopsit! Am zis să fac o schimbare de început de an! Am renunțat după cincisprezece ani de negru în par! Am fost dintotdeauna bine reprezentată, doar că după ce am născut și m-am apucat agresiv de sport, n-ai cum să păstrezi în toate părțile, fesierii se mențin ușor, dar pectoralii la femei mai puțin și-atunci eu, care eram adeptă naturaleței, am spus întotdeauna nu, cu siguranță nu o să fac chestia asta.

Am stat și am pistonat și am tatonat terenul și am ajuns la cabinet și urmăream efectiv clientele să le văd cum arată, pentru că una e când vezi niște poze și altă e când vezi rezultatul în față! Și când vedeam ce minunății scotea, am zis nu! Trebuie să fac ceva! Și cam așa mi-am luat inima în dinți. Să fac o schimbare cu totul. Cred eu că prinde bine oricărei femei peste 30 de ani, pentru că așa e normal să mai avem grijă și de noi! Slăbisem foarte mult și încă slăbesc și am zis să nu mai pierd de unde nu vreau să pierd și așa am ajuns la această decizie, pe care nu o regret!", a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: elena ionescu  implant mamar  interventie chirurgicala  silicoane 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel