Elena Merișoreanu, diagnosticată greșit: "Mă gândeam că poate am cancer la stomac". Cântăreața a avut dureri îngrozitoare
Data publicării:
Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite, când medicii i-au pus un diagnostic greșit.

Elena Merișoreanu a trecut prin mai multe operații de-a lungul timpului, una dintre ele fiind chiar anul trecut, interpreta de muzică populară având probleme cu fierea. Totuși, în primă fază aceasta a primit un diagnostic greșit, iar medicii i-au dat tratament pentru stomac. Aceasta nu se simțea în continuare bine, fapt pentru care a fost din nou la medici, ce au urcat-o direct pe masa de operație.

”Acum un an de zile m-am operat la fiere și mi-au scos 60 de pietre cât bobul de mazăre. Mă trata un mare profesor de stomac, acum doi ani de zile. Muream și înviam! Ultima dată i-am spus, "Domnule profesor, nu mai pot. Îmi vărs și mațele din mine. Am vomat". Când am făcut ecografia, o doctoriță m-a tras deoparte și mi-a spus că nu e bine, să merg chiar în clipa aceea la Cantacuzino. "Acum te duci la Cantacuzino să te operezi că plesnește fierea în tine". M-am dus acolo și nu mi-au mai dat drumul acasă. Mi-au făcut toate investigațiile și m-au urcat pe masa de operație. , a spus Elena Merișoreanu, potrivit fanatik.

Artista s-a gândit că poate avea cancer

Tocmai din cauza faptului că avea dureri extrem de mari, în timp ce urma tratamentul pentru stomac, artista s-a gândit la diferite ipoteze sumbre.

"Mi-a dat borcanul acasă cu pietre. Mi-a fost scârbă de ele. Mă tratam de stomac și eu aveam pietre la fiere. Am luat tot felul de medicamente de stomac din America, din Germania… Mă gândeam că poate am cancer la stomac și când colo…", a mai declarat Elena Merișoreanu.

Ce crede Elena Merișoreanu despre Jador: „Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște”

Elena Merișoreanu nu ține regim

Chiar dacă aceasta spune că nu urmează un regim alimentar după operație, evită totuși, la recomandarea medicului, să mănânce gras sau condimentat. 

"De când m-a operat trebuie să fiu atentă la mâncare. Nu țin regim, dar mi-a spus medicul să nu mănânc gras, piperat sau iute. Dar nu îmi mai place, îmi plăcea când eram tânără. Din păcate nu pot să dorm fără să îmi fac ceva de mâncare. Stau seara și mă uit la televizor și mă prinde două noaptea. Așa mă ia foamea. Tot de aceea, îmi este foarte greu să slăbesc.", a mai spus aceasta.

Cântăreața are probleme cu piciorul neoperat

Artista de muzică populară a trecut și printr-o operație la picior acum ceva timp. Chiar dacă acela este bine, vedeta spune că a început să aibă probleme cu celălalt picior, pe care crede că trebuie să-l opereze. Toate aceste probleme vin din cauza meseriei, spune ea, care o obligă să poarte tocuri extrem de multe ore.

"Am suferit o operație la picior, nu mai aveam cartilaj la genunchi. În rest, îmi fac analizele, sunt sănătoasă tun! Acum am probleme cu piciorul acela neoperat.

Adevărul este că de la 16 ani stau pe tocuri ore în șir, de la ora 18 până dimineața. Nu mă descălțam pentru că nu puteam, se umflau picioarele. Pe cel operat nici nu-l simt acum, dar nu cred că e bine nici asta. Acum trebuie operat celălalt picior, s-a lăsat greutatea pe el. Operația nu este grea. Este grea recuperarea și nu poți să circuli fără cadru, fără cârjă. Vara aceasta sunt ocupată și cu implantul dentar…", a mai declarat artista.

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie câștigă: Am luat din bancă să-mi întrețin casa


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artiști  cancer  Elena Merișoreanu  fiere  operatii  probleme de sanatate  stomac 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel