Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță. La ce nivel crede că ar putea ajunge fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță: ”Să le fie rușine celor care au spus ceva rău...”
Data actualizării:
Data publicării:
Elena Merișoreanu a dat de pământ cu cei care au sărit să o critice pe Eva Măruță, după apariția în filmul „Tati part-time”.

Comedia „Tati part-time”, avându-i pe Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a cunoscut un succes remarcabil încă din prima săptămâna de la debut, atingând cote impresionante în materie de vânzări. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a marcat debutul pe marele ecran, la doar 8 ani. Cu toate acestea, interpretarea ei în rol principal a generat numeroase critici și comentarii negative. 

Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță

Dacă mulți nu s-au putut abține să o critice pe micuță, multe vedete au sărit în apărarea Evei Măruță.Printre acestea se numără și Elena Merișoreanu. Interpreta de muzică populară susține că fiica Andrei și a lui ătălin Măruță este foarte talentată și are toate șansele să câștige casting-uri la Hollywood.

'Eva este un copil talentat. Este o fetiță frumoasă și deșteaptă. Dacă Andra, mama ei, la trei ani și jumătate a urcat cu tatăl ei pe scenă și a cântat cu orchestra la Bistrița, atunci talentul e moștenit din familie. Dacă Eva ar da un casting la Hollywood, ar câștiga cu brio, ar ieși pe locul 1. Să le fie rușine celor care au spus ceva rău de acest copil', a declarat Elena Merișoreanu când a mers la film, potrivit VIVA!

Și Mina Iancu, mama băiețelului Casian Daniel, care joacă, de asemenea în film, și-a spus părerea despre situația în care s-a ajuns, vizavi de Eva Măruță. 

„Sunt indignată ca parinte și, mai ales, ca mamă să vad câtă răutate este în mediul on-line! Ca femei, ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani care chiar are talent în tot ceea ce face! E incredibil! Oameni buni, nu trebuie să judecați nicicum, nu vine nimeni să vă ia copiii din pat să-i bage în filme, reclame etc. Mergeți, doamnelor, la casting, peste tot unde se poate să vă înscrieți copiii, ca să-i puteți promova și vedea în tot ceea ce va doriți.', a declarat Mina Iancu, mama unui copil din film.

Dana Rogoz, revoltată după criticile primite de Eva Măruță pentru rolul din „Tati part-time”

„Să te apuci sa înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, este pur și simplu grețos. Am urcat pe scenă de la vârsta de 3 ani. Am devenit Abramburica la vârsta de 9 ani, adică exact vârsta pe care o are acum unul dintre copiii mei. De foarte mult ori în copilăria mea am fost întrebată 'ce sunt părinții?', de către alți adulți, probabil părinti la rândul lor, care porneau de la premiza că sigur vreunul dintre părinții mei e cel puțin actor, regizor sau mare producător de televiziune. Ei bine, dezamăgirea se așternea imediat pe fața lor când le răspundeam că nu, părinții mei sunt ingineri chimiști.

Ba unii chiar insistau cu 'nu se poate, atunci altcineva în familie…?', Nu, absolut nimeni din familia mea nu a mai avut vreodată legătură cu domeniul artistic. Dar în același timp, de-a lungul celor 35 de ani de când sunt în fața publicului, am lucrat cu actori extraordinari, ai căror părinti erau artiști extraordinari. Sunt convinsă că și ei au avut de suferit pe subiectul ăsta și au învățat, de nevoie, să treacă peste bârfele din culise. Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de viețile lor, te vor judeca oricum, indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel