Elena Merișoreanu sare în apărarea lui Dorian Popa, după ce ar fi fost prins drogat la volan: „Lua și niște pastile. Plângea săracul, se blestema că e nevinovat”
Data actualizării:
Data publicării:
Artistul doar ar fi inhalat, nu și consumat substanțe interzise.

Dorian Popa ar fi fost prins de autorități având „la bord” substanțe interzise de lege. Vestea a șocat pe toată lumea deoarece artistul era foarte cunoscut tocmai pentru sfaturile și predicile pe care le oferea tinerilor, mai ales adolescenților, aceștia fiind și o parte destul de mare, dacă nu majoritară, din audiența vedetei.

Nu este prima oară când Dorian Popa intră în atenția publicului din cauze nu atât de pozitive, el fiind foarte criticat în urmă cu ceva timp pentru reclamele pe care le făcea la jocurile de noroc. 

Vezi și: Mara Bănică îl face praf pe Dorian Popa, după ce artistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Drogații NU trebuie sa fie modele pentru copiii noștri”

În cele din urmă, fiind atât de răsunătoare vestea, dar și neașteptată având în vedere valorile prin care și-a construit Dorian Popa comunitatea, mai multe celebrități din showbiz-ul autohton au sărit să comenteze toată situația. 

Artistul încă nu a declarat nimic pentru public, dar Elena Merișorenau a intervenit pentru el. 

Potrivit artistei, Dorian Popa i-ar fi spus că doar ar fi inhalat fumul unei potențiale substanțe interzise:

„Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea săracul, se blestema că e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo”, a spus artista pentru Playtech.

Deși nu este cunoscută denumirea așa-ziselor pastile pe care le-ar lua Dorian Popa, informație pusă pe masă de Elena Merișorenau, artistul ar fi avut probleme cu somnul și odihna. Potrivi interpretei de muzică populară, Dorian Popa ar dovedi că e un om credincios și foarte harnic:

„În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni. Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la Sunt celebru, scoate-mă de aici! se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni', a mai spus Elena Merișoreanu.

Vezi și: Gigi Becali, reacție dură, după ce Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan: „Pușcărie, carnetul luat pe toată viața”

Potrivit Știripesurse, anunțul a fost făcut de IPJ Ilfov, în data de 28 cotombrie 2023, seara:

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”

Mulți dintre fanii artistului sunt sceptici cu privire la un eventual consum de substanțe interzise din partea lui Dorian Popa, aceștia invocând motivul „inacurateții testelor Drugtest”.  Odată cu nefericitul eveniment de la 2 Mai, cu tânărul de numai 19 ani care a condus un autoturism sub influența puternică a substanțelor interzise de lege, conceptul de „Drugtest” a devenit și el foarte viral, fiind pusă sub semnul întrebării mai ales precizia pe care o oferă aceste teste.

Vezi și: Mama lui Dorian Popa a recționat, după ce artistul a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Ce spune „mamișor” despre incident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Dorian Popa  dosar penal  drog  Elena Merișoreanu  masina  permis  politie  substante interzise 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel