Elena Merișoreanu tânjește după sărbătorile de iarnă din copilărie: „Ne bucuram de un covrig.” Ce tradiții respectă îndrăgita artistă/ EXCLUSIV
Data publicării:
Elena Merișoreanu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre sărbătorile de iarnă din copilărie, dar și despre tradițiile pe care le respectă în fiecare an. 

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. În exclusivitate pentru Spectacola, artista a vorbit despre tradițiile pe care le respectă în fiecare an, de sărbători. 

 Ce tradiții respectă Elena Merișoreanu de Crăciun

Elena Merișoreanu a mărturisit că abia așteaptă să petreacă sărbătorile alături de familie, în ciuda faptului că, ani la rând, a fost departe de casă. Cât despre tradiții, artista a recunoscut că nu lipsește mâncarea tradițională de pe masa de Crăciun, împodobitul bradului, colindul, dar și nelipsitele cadouri. 

„Abia aștept să stau și eu cu familia. Așa este cel mai frumos. Este adevărat că am făcut toate piesele, urmează să scot multe cântece frumoase. Ca și tradiții, în afară de mâncare tradițională pe care o face toată lumea, cadouri, surprize sub brad. Chiar și noi, ăstia mai bătrâni, ne bucurăm când găsim cadouri sub brad. Eu sunt crescută la țară și îmi place zăpada, dar când vezi afară pământul negru, parcă nu îți mai vine să faci nimic. Dar punem zăpadă la televizor și ne imaginăm că e și afară. 

Nu am fost niciodată superstițioasă pentru că eu am gândit numai pozitiv. Chiar și în momentele grele și dificile, eu sunt foarte pozitivă și mă gândesc doar la lucrurile frumoase. Contează foarte mult psihicul, dacă știi să îl controlezi.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Am fost așa dezamăgită când am văzut ulițele goale, nu mai răsună clopoțeii, nu mai vezi zâmbete de copii”

Elena Merișoreanu a mărturisit că este foarte tristă din cauza faptului că, în ziua de azi, nu se mai respectă tradițiile ca în copilăria sa. Artista își amintește cu drag perioada în care mergea la colindat, iar mama sa pregătea preparate care mai de care mai gustoase. 

„Când le povestesc la nepoții mei și la ați copii cum era Crăciunul în copilăria mea, mă întreabă dacă exista așa ceva. Ne puneam trăistuțele de gât și ne îmbrăcam gros și plecam cu colinda. Era zăpada cât noi de mare. Ne bucuram de un covrig, un măr, biscuiți. Era atâta gălăgie pe uliță, se auzeau clopoțeii. Era o plăcere cum nu vă puteți imagina. Anul trecu am fost la țară, în Ardeal și am fost așa dezamăgită când am văzut ulițele goale, nu mai răsună clopoțeii, nu mai vezi zâmbete de copii. Acum țoți sunt plecați și cel mai trist este că sunt plecați în străinătate. Cred că nu o să mai fie niciodată la țară sărbătorile așa cum au fost. 

Îmi aduc aminte cum făcea mama piftie, sarmale, mirosea a cozonaci, prăjituri. Ne îmbrăca de sus până jos în haine noi, când ne duceam la biserică. Fiecare venea cu coțul, îl puneau pe masă și ne dădeau să mâncăm. Mai bună mâncare ca acolo, nu am mâncat în viața mea. Din păcate, acum nu se mai păstrează aceste tradiții, cel puțin în zona mea, nu. Nu mai este lume, mai vezi câte un bătrânel pe la poartă, care se uită în dreapta și în stânga. Copiii sunt plecați, casele sunt goale și luminile stinse. Este foarte trist. ”, a mai spus îndrăgita artistă. 

Elena Merișoreanu va ajunge pe masa de operație

Îndrăgita artistă trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Mai exact, vedeta are mari dureri la nivelul piciorului și, cel mai probabil, va ajunge pe masa de operație. 

Artista ne-a povestit că a făcut toate tratamentele posibil, însă niciunul nu a dat rezultat. Elena Merișoreanu a mărturisit că a avut parte de un moment îngrozitor pe aeroportul din Londra, după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile. 

„Mâine o să merg la domnul doctor. Chiar vorbeam ieri cu Constantin Enceanu, că ne-am întâlnit la o filmare, și el este operat de o lună, și îmi spunea să nu mai stau. Dacă urmez tratamentul, nu merge. Eu am stat acolo pe scaun, am cântat și după am luat cârja. Recuperarea este mai grea, dar operație nu este una complicată. Când m-am operat la celălalt picior, m-am dus în San Diego, California, la o mare instituție ortopedică. Acolo am întâlnit un medic român și m-a întrebat dacă vin din România special în străinătate ca să-mi rezolv problema. I-am spus că am venit în vizită și mi-a spus să vin în Româna la domnul doctor Cristian Stoica. I-am spus ca am fost deja la dânsul și mi-a spus că pot să umblu prin toată lumea că tot la operație o să ajung.  Am venit în țară și m-am operat. 

Cred că am făcut peste 25 de celule stem. De infiltrații nici nu mai vorbesc. Durerea de oase este incomparabilă cu orice. Mă doare de mor. Am crezut că mor pe aeroport în Londra. Nepoata mea a vrut să mă pună pe un căruț, dar erau mulți români și mi-a fost rușine că mă văd în această situație. Nu aș fi frut să mă mai duc în Londra, dar au apucat să mă pună pe afiș, iar românii de acolo sunt foarte cumsecade, sunt iubitori, dornici de țară, de muzică bună. Nici nu vă pot spune ce satisfacție când îi vezi că vin în costume populare, cu mâinile bătătorite de muncă, uiți de orice durere. ”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Spectacola. 

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copilărie  craciun  Elena Merișoreanu  sarbatori  traditii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel