Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii în care se află în prezent. Fostul ministru, transportat de urgență la spital
Data publicării:
Elena Udrea a fost transportată la spital, după ce starea de sănătate i s-a agravat.

Elena Udrea a trecut prin momente de panică în decursul zilei de 3 noiembrie. Aceasta a leșinat în curtea închisorii în care se află în prezent, fiind transportată imediat la spital. Fostul ministru se află de câteva luni în Penitenciarul Târgșor, în urma condamnării de șase ani cu executare pe care a primit-o, în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a prezentat anumite amețeli suspecte încă de dimineața, iar aceste simptome s-au agravat, aceasta leșinând, la scurt timp. După ce primește toate îngrijirile de care are nevoie pentru a fi pusă din nou pe picioare, Elena Udrea va fi adusă din nou în detenție. 

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare.”, a fost mesajul transmis de oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Potrivit stirileprotv.ro, aceasta ar fi ajuns la unitatea de primiri urgențe, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni despre soarta Elenei Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Intră într-un an karmic. Nu mai are loc de întors”

 

Elena Udrea rămâne în închisoare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  a respins recent cererea Elenei Udrea de a-și arăta nevinovăția. Decizia este definită, iar fostul ministru trebuie să-și petreacă următorii șase ani în spatele gratiilor. 

“Respinge, ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de condamnaţii Udrea Elena Gabriela şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru recurenţii condamnaţi, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în sumă de câte 170 lei, rămân în sarcina statului”, se arată în minuta ÎCCJ.

VEZI și: Elena Udrea, mesaj neașteptat din închisoare pentru Delia Matache. Ce i-a transmis fosta parlamentară: „Cred că ar fi o mamă minunată și fericită!”

 

Ce spunea Elena Udrea, după ce a fost băgată la închisoare

De fiecare dată când a avut ocazia, Elena Udrea a ținut să spună tutror faptul că este reținută ilegal și că respingerea contestației de reținere este, la rândul ei, o ilegalitate. 

“Sunt 46 de zile de cand sunt arestata ilegal, ca urmare a unei halucinante decizii a ICCJ, prin care mi s-a respins contestația in anulare doar MIE dintre toate dosarele similare ( Sova, Pop, Nita, Valcov, Bica, etc), si mi s-a refuzat doar mie dreptul de a fi rejudecata legal in dosarul Gala Bute. Din motive inexplicabile juridic, 4 din 5 judecători au decis in cazul meu să încalce decizia CCR, care sta la baza tuturor acestor contestații, și să se contrazică cu ceea ce ei înșiși au spus în celelalte cazuri, care toate sunt acum în rejudecare, iar cei implicați sunt toți evident în libertate. Și dacă ar vrea să își justifice schimbarea de macaz prin aplicarea deciziei CJUE din 21.12.2021, tot nu ar putea deoarece aceasta prevede ca judecătorii pot să nu țină cont de deciziile CCR, dacă “există un risc sistemic de impunitate ( nepedepsire) prin prescripție”. Trec peste toate argumentele constituționale prezentate de specialiști, de ce această decizie nu poate fi aplicată, și mă rezum la analiza raportată la cazul meu.”, a scris îr umă cu ceva timp Elena Udrea, pe pagina ei personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: condamnata  elena udrea  inchisoare  stare de sanatate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel