Eliminare neașteptată la America Express. Echipa de vedete care ar urma să părăsească competiția: „Soarele va fi roșu”
Data publicării:
S-a aflat cine ar urma să părăsească competiția America Express.

Concurenții din America Express au parte de probe de foc în fiecare ediție, pentru a câștiga imunitatea și pentru a ajunge, în acest fel, în următoarea etapă fără nicio grijă. Până acolo însă, sunt foarte mulți kilometri de traversat și provocări dure de dus până la capăt, astfel încât unele vedete reușesc să ajungă la Irina Fodor mai repede decât altele. Dacă săptămâna trecută, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au părăsit competiția, restul echipelor au ajuns în Ecuador, acolo unde Aris și Alexia Eram au fost primii care au pus mâna pe imunitatea mare și, implicit, pentru câteva zile de răsfăț la hotel. Surpriza a fost mare pentru fani în ediția de pe 14 noiembrie, când Romică Țociu și fiul său au reușit să câștige imunitatea mică, lucru care le asigură un loc în următoarea etapă.

Cu toate acestea, trei echipe sunt pregătite să se lupte în cursa de ultima șansă și să fie, astfel, în pericol de eliminare. În acest sens, extrem de mulți fani fideli de-ai emisiunii se întreabă care va fi următoarea echipă care își va lua „adio” de la show-ul de pe Antena 1, și potrivit „Viperelor Vesele”, o pagină de Instagram, care a prezis până acum mai multe situații din toate emisiunile românești, George Tănase și Ionuț Rusu ar fi cei care pleacă acasă.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritori, vă anunțăm că, în a patra etapă a emisiunii America Express, soarele va fi roșu și echipa George Tănase și Ionuț Rusu va fi eliminată”, au spus „viperele vesele”, pe pagina lor de Instagram, potrivit click

Citește și: Cătălin Botezatu, ofertat de Pro TV și Antena 1 pentru mai multe show-uri celebre. Motivul pentru care a refuzat: „M-au sunat toți”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prima echipă eliminată

Prima echipă care a părăsit show-ul America Express este cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi nu s-au aflat însă la primul impas, întrucât pentru ei a fost deja a treia cursă pentru ultima șansă. Dacă celelalte două nu s-au sfârșit cu o eliminare, cea din urmă i-a trimis pe cei doi în România. Totuși, înainte de etapa în care trebuiau să dea tot ce aveau mai bun pe traseu, aceștia au fost victimele unui incident extrem de neprevăzut, când mai mulți columbieni i-au înconjurat cu pistoalele. Evenimentul i-a defocusat total de la probe, povesteau aceștia la momentul respectiv.

„Vrem să spunem că astăzi cu greu am reușit să ne focusăm și să ne concentrăm atenția asupra competiției, din cauza celor întâmplate aseară. Am făcut-o defocusați total.”, a declarat Edward Sanda în cadrul emisiunii.

„Noi eram mândri de noi că am încheiat misiunea după problema de ieri. Dar am avut momente în care intram în joc și uitam. Important era să ne întoarcem în siguranță.”, a mai spus și Cleopatra Stratan.

VEZI și: Câți bani ar fi primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru a participa la America Express

Nu au primit eliminarea ca pe o bucurie

Chiar dacă au întâmpinat mai multe obstacole pe parcursul competiției, care i-au făcut să se gândească direct la condițiile de viață pe care le au acasă și la reîntoarcerea în România, cei doi nu au fost 100% fericiți pentru că au părăsit America Express.

„M-am și bucurat, dar mi-a și părut rău. Vă mulțumim tuturor care ne-au susținut. Ne-ar mai fi plăcut să stăm, dar e greu să ne recăpătăm morarul și forțele să mai putem duce acest show mai departe.”, mai spune Edward Sanda. 

„Eu cu un ochi am râs, cu unul am plâns”, spune și Cleopatra.

„Ați avut multe aventuri de care o să vă amintiți acasă.”, a completat Irina Fodor.

Citește și: Iulia Albu, șocată de gestul făcut de Alexia Eram, la America Express: „Puteam să murim cu toții. Mi s-a părut de o imprudență...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  eliminare  george tanase  ionut rusu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel