Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag este desființată de Războinici și Faimoși. Fosta concurentă e numită „lentă” și „enervantă”
Data publicării:
Ambele echipe de la Survivor All Stars au luat-o în vizor pe Alexandra Ciomag, ultima faimoasă care a părăsit emisiunea.

Ultimul consiliu de eliminare de la Survivor All Star a trimis acasă o faimoasă și, mai exact, pe Alexandra Ciomag. Acest lucru a fost dezbătut în ediția de pe 2 aprilie de ambele tabere, care au vorbit despre tânăra ce a pierdut duelul în favoarea Anei Porgras. Așadar, TJ a fost cel care a început să-și dea cu părerea cu privire la pierderea pe care a marcat-o echipa sa, care este una extrem de benefică, din perspectiva lui.

„Eu mă bucur că a plecat Ciomag, nu că nu-mi plăcea de ea, era o fată simpatică, dar cea mai lentă din grup. Acum că am scăpat de cineva care risca să ajungă mereu ultima și am rămas cu Ana Porgras, e bine, avem șanse să câștigăm.”, a spus Tj Miles.

„Am votat și eu Ana Porgras, deși am spus-o și recunosc, îmi doream să rămână în competiție, pentru că nu vreau să dau oameni buni afară, iar asta a fost șansa mea, glonțul a trecut pe lângă mine. Ceea ce m-a surprins este cum joacă Zanni. El nu a respectat ceea ce a spus și a votat Alexandra Ciomag, cumva el a gândit-o pentru Ana Porgras, am înțeles asta, dar nu a fost pe față, o să fiu foarte atent, pentru că el e un strateg foarte bun. ”, a completat și Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Cea mai mare dezamăgire a lui Theo Rose: „Au fost niște discuții care m-au durut. În momentul în care s-a produs ruptura...”

Alexandra Duli: Nu îmi place de Ciomag

Alexandra Ciomag a fost subiect de discuție și în tabăra adversară, unde Alexandra Duli a catalogat-o destul de dur pe aceasta. Chiar dacă Iancu Sterp a încercat să-i ia apărarea, spunând că unele gesturi ale acesteia au fost generate de vârsta sa mică, Alexandra Duli nu-i găsește nicio scuză, numind-o direct „enervantă”. 

„Ana Pal o să mai aibă parte de niște vremuri grele aici, la Survivor. Nu îmi place de Ciomag, mi se pare o fată foarte enervantă, nu o înțeleg. Mi se pare că se crede foarte deșteaptă. Nu te apără Zanni, nu înțeleg ce are de câștigat când stă aproape de Faimoși. Nu-mi mai doresc să vorbesc cu ea, despre ea, să-mi mai dau cu părerea, vreau să o las, i-am dat prea mult curs la ce s-a întâmplat între noi și cred că e spre binele meu să mă focusez pe mine.”, a completat Alexandra Duli.

Citește și: Petra Pintelei, semnal de alarmă: „Îmi tremură piciorele de frică câteodată. Am căzut de multe ori”. Apelul pe care-l lansează pentru autorități

Ana Porgras, recunoscătoare pentru faptul că a rămas în competiție

Chiar dacă nu a fost un duel ușor, Ana Porgras și-a exprimat fericirea cu privire la continuarea parcursului său în emisiunea de supraviețuire, unde, spune ea, este un sprijin de nădejde pentru echipă.

„Când s-a terminat jocul și am văzut că rămân, mi-am dat seama că drumul meu în Survivor trebuie să continue, scopul meu este probabil să ajut echipa să meargă cât mai departe, să ajungem cât mai mulți la număr și că nu mi-am îndeplinit încă scopul și că trebuia să fiu aici.”, a spus și Ana Porgras.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El nu este sufletul ei pereche”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel