Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag îi aduce acuzații dure lui Andrei Ciobanu: „Nu-mi place parșivitatea lui. Joacă la două capete”
Data publicării:
Alexandra Ciomag a dezvăluit informații din culisele show-ului de supraviețuire de pe Pro TV.

Alexandra Ciomag a fost ultima concurentă eliminată de la Survivor All Stars, în ediția de pe 28 martie 2024. Astfel, Faimoasa a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a dezvăluit informații inedite din culisele show-ului de supraviețuire, dar unde și-a spus părerea și cu privire la unul dintre concurenții din echipa roșie, fost membru din tabăra Războinicilor, Andrei Ciobanu. 

„Eu cu el nu am avut absolut nimic de împărțit, dar nu-mi plăcea parșivitatea de care a dat dovadă și cum era el, de fapt, în fața Faimoșilor și ce îmi zicea mie. Nu-mi plăcea asta, îl consider că joacă la două capete. Era și cu Războunicii, și cu Faimoșii, iar mie nu mi-a plăcut asta. Pe el l-a deranjat foarte tare, pentru că eu i-am pus niște întrebări, care din punctul meu de vedere nu au fost deranjate întrebările, ci răspunsurile lui. Eu i-am spus că dacă va rămâne la individuale, cu cine ar fi? Cu Delea și cu Iancu sau cu Zanni și TJ și răspunsul lui din start a fost „Iancu”. Mai bine tăceai, decât să spui asta.”, a declarat Alexandra Ciomag, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru viitor: „Capitala nu e pregătită”. Avertizările clarvăzătoarei pentru români

Nu consideră că a fost o persoasă conflictuală

Mai mult, în momentul în care i s-a reproșat faptul că a fost o persoană conflictuală atât de Cristi Mitrea, cât și de anumiți telespectatori, Alexandra Ciomag a răbufnit cu privire la aceste păreri. Faimoasa nu consideră că a fost sursa niciun scandal din Dominicană, iar când vine vorba de preferații săi din show, aceasta a preferat să rămână rezervată.

„Suntem într-o competiție, dar fii loial. Toți de la Faimoși au potențial, nu pot să-mi dau cu părerea, la Survivor e cu dus și întors, poți fi sus, după care poți fi jos. Țin cu fiecare, nu am un preferat, nu pot să aleg doar unul. Nu știu dacă am fost certăreață, vi s-a părut că am avut discuții în contradictoriu cu cineva? Vreau și eu să văd aceste certuri, unde s-au întâmplat.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cristi Brancu îl face praf pe Vali Vijelie. Susține că a luat țeapă de la artist: „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte rușinos”

Cu ce condiție ar mai accepta provocarea

Alexandra Ciomag nu ar spune „nu” unei noi aventuri de acest gen, însă aceasta mărturisește că singura condiție ar fi să aibă suficient timp de recuperare între cele două perioade, nu cum s-a întâmplat de această dată.

„Da, m-aș mai duce, dacă ar exista o distanță mult mai mare între sezoane. Eu în noiembrie mi-am revenit psihic și fizic, iar când am aflat în decembrie că voi fi iar propusă pentru acest proiect, m-am bucurat, dar a fost și ceva nasol pentru mine, pentru că mi-am revenit foarte greu.”, mai spune ea.

Citește și: Boala la care te supui, dacă bei cafeaua pe stomacul gol. Dr. Marius Sava, avertisment: „Nu se recomandă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel