Elizabeth Hurley, vedeta costumelor de baie, la 57 de ani. Cum se menține în formă, deși nu face sport: "Filozofia mea este să mănânci bine”
Data actualizării:
Data publicării:
La 57 de ani, Elizabeth Hurley reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Iată secretul ei. 

Elizabeth Hurley, în vârstă de 57 de ani,  a postat pe Instagram o nouă imagine în costum de baie, iar fanii, ca de obicei, sunt în extaz. 
Actrița și-a lansat propria colecție de costume de baie, astfel că, mare parte din „jobul” ei, presupune să le îmbrace și să le promoveze. Vedeta nu este o împătimită a sportului. Cu toate astea, are abdomentul tonifiat.

Cum se menține în formă Elizabeth Hurley

Pentru a se menține în super formă, Liz se asigură că mănâncă bine și nu trișează niciodată între mese cu gustări. De asemenea, îi place să fie ocupată, astfel că își face un program zilnic care să o țină în mișcare., potrivit Prevention.

"Nu prea fac exerciții fizice fixe, în sine, pentru că prefer să fac exerciții fizice făcând ceva decât stând în sala de sport", a spus ea.


Deși arată super impecabil din toate unghiurile, Elizabeth a spus deschis că nu prea iubește sala de sport.

"Nu fac exerciții fizice, dar sunt foarte activă", a declarat ea pentru Harper's Bazaar. De asemenea, este mare amatoare de grădinărit. "Îmi place să mă murdăresc de noroi și să tai diverse lucruri cu drujba mea", a împărtășit ea.

Liz este, de asemenea, mare amatoare de fitness „atipic”.  Acesta include lucruri cum ar fi să facă genoflexiuni în timp ce se spală pe dinți pentru a-și lucra picioarele, coapsele și fundul, împreună cu plimbări de 20 de minute cu câinii ei, care sunt suficient de rapide pentru a fi considerate exerciții cardio. 

Ce alimente consumă vedeta

Lui Elizabeth îi place să mănânce bine, de asemenea. Ea a declarat recent pentru Women's Health că se concentrează pe o alimentație conștientă, mai ales atunci când filmează. 

"Încerc din răsputeri să mănânc de trei ori pe zi", a spus ea. "Conceptul de a lua gustări și de a ronțăi pe parcursul zilei este teribil pentru digestia oamenilor. Cred că trebuie să mănânci și apoi să dai timp corpului tău să digere, să folosească acea mâncare și să se golească complet."

Ea a adăugat: "Filozofia mea este să mănânci bine, să mănânci suficient de trei ori pe zi și să nu mai iei gustări."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: costum de baie  dietă  elizabeth hurley 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel