Ella, fosta iubită a lui Jador, declarații neașteptate, după ce artistul a ajuns pe patul de spital: „A făcut o greșeală. Nu vreau să vorbesc prea mult”
Data publicării:
Ella Tina, fosta iubită a lui Jador, a făcut declarații neașteptate, după ce artistul a anunțat că își încheie cariera muzicală, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

Fanii lui Jador sunt în continuare în stare de șoc, după ce artistul a anunțat că își va încheia cariera muzicală, chiar de pe patul de spital. Se pare că problemele de sănătate cu care se confruntă artistul sunt destul de delicate, motiv pentru care preferă să se focuseze pe acest lucru.

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!'', a scris Jador pe Instagram.

vezi și: Jador, suspect de cancer la colon. Fratele artistului a făcut anunțul tulburător: „Va trebui să-l ajute organismul”

Ella, fosta iubită a lui Jador, declarații neașteptate, după ce artistul a ajuns pe patul de spital

Ella Tina, fosta iubită a lui Jador a făcut și ea câteva declarații legate de situația delicată prin care trece artistul. Bruneta susține că Jador a greșit foarte mult față de e și a atacat-o când trecea prin cele mai grele momente cu mama sa. 

„Jador a făcut o greșeală în momentul în care îmi era cel mai greu. Nu vreau să vorbesc prea mult pentru că nu-l lovesc când îi este greu, cum a făcut el. Jador m-a atacat când eram lângă mama mea după cee a murise. În primele zile m-a întrebat dacă sunt ok, însă ulterior, a doua zi am primit un mesaj în care trebuia să-mi fie alături. Mi-a spus niște lucruri urate” , a dezvăluit Ella Tina pentru FANATIK.

De la ce a pornit conflictul dintre Ella și Jador

Ella a povestit că fostul iubit a început să-i vorbească urât, din cauza actualei sale iubite, care ar fi văzut o poză cu ei doi pe o pagină făcute de către fani.

„Actuala lui iubită a văzut o postare cu noi doi care nu era pusă de mine. Era un fan page. Era un moment total nepotrivit să îmi spună ce mi-a spus. Ea a văzut o poză cu noi și probabil l-a pus pe el să se ia de mine. A fost o discuție la un moment nepotrivit care însă își poate pune amprenta destul de mult” , a mai spus bruneta.

Ella Tina: „Mama m-a avertizat să nu mai am încredere în oameni”

Ella a recunoscut că cel mai greu moment din viața sa a fost atunci când a pierdut-o pe mama sa. Bruneta susține că o visează des pe cea care i-a dat viață. 

“Cel mai greu moment din viața mea a fost moartea mamei. Am avut așteptări de la anumiți oameni și nu au fost îndeplinite. Am învățat că nu trebuie să am așteptări de la absolut nimeni.

Am visat-o pe mama de mult ori, o visez aproape noapte de noapte. Nu știu să fi fost trei sau patru nopți în care să nu o fi visat. Mi-a dat multe sfaturi. Inclusiv nopțile trecute a fost o situație în care mi-am dorit să se deruleze seara în care a decedat.

Eu nu am fost lângă ea când a murit, nu am fost prezentă, nu am ajuns la timp. S-a derulat povestea și am simțit-o foarte reală. Mi-a spus să am grijă de mine și m-a avertizat să nu mai am încredere în oameni”, a mai spus Ella Tina pentru FANATIK.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ella tina  Jador 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel