Ella, fosta iubită a lui Jador, probleme de sănătate în urma accidentului în care a fost implicată: „Dacă era altă mașină, nu eram în viață”
Data publicării:
Fosta iubită a lui Jador se confruntă cu probeme serioase de sănătate, după ce ieri a fost implicată într-un accident rutier.

Ieri, Ella, fosta iubită a lui Jador a trecut prin momente cumplite, după ce un alt șofer nu i-a acordat prioritate. Ella a povestit că mașina care a lovit-o avea mult mai mare viteză decât ea.

„A trecut un val destul de puternic peste mine ieri, dar acum încerc să mă refac! Încep și durerile totodată, pentru că la momentul respectiv era adrenalina prea mare și nu am simțit eu multe lucruri, dar sperăm să fie bine. Nu mi s-a acordat prioritate și a fost un accident frontal. Sincer, ambii aveam viteză, dar nu era o viteză atât de mare. Undeva la 60-70 de kilometri pe oră. Dar domnul cred că avea o viteză mai mare”, a spus Ella pentru Antena Stars.

În urma accidentului, Ella a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a suferit mai multe rani pe corp. Ulterior, aceasta a declarat că i-au mai apărut niște dureri la nivel intercostal și lombar. Bruneta crede că aceste răni au survenit în urma activării airbag-urilor.

„Acum s-au activat niște dureri intercostale și lombare. În zona memebrelor sunt puțin tăiată, nu sunt atât de afectată. Dar acea durere lombară mă doare mult mai tare decât picioare. La picioare sunt afectată doar la nivelul pielii. Când au sărit cele trei airbag-uri, probabil atunci am fost afectată intercostal și la nivelul picioarelor. Nu știu ce s-a întâmplat, chiar nu am idee. Am fost la spital. Când mi s-au făcut acele intervenții, mă durea altceva. Era total diferită durerea, nu o simțeam atât de tare”, a continuat bruneta.

Fosta iubită a lui Jador și-a făcut un tomograf, însă rezultatele au arătat că totul este în regulă. Cu toate astea, medicii au sfătuit-o să-și facă niște investigații mai amănunție dacă durerile persistă.

„După ce am ajuns acasă am fost la Poliție, a fost totul ok. După aceea, m-au luat durerile la nivel lombar, în partea dreaptă a coastei. Am făcut un tomograf, nu s-a văzut nimic atât de special. Dar mi-au zis doctorii că dacă continuă durerile, ar trebui să fac niște investigații mai amănunțite, că e posibil după două zile să simt alte lucruri”, a mai transmis ea.

De asemenea, Ella a ținut să precizeze faptul că impactul a fost unul destul de puternic, însă bolidul de lux i-a salvat viața.

„Doar Dumnezeu m-a ajutat să am și mașina asta care să mă salveze. Probabil dacă era altă mașină, eram și eu aruncată eventual la același nivel. Nu eram în viață, asta e ideea. Ori, cel puțin, un membru nu-l mai aveam astăzi. A fost destul de mare impactul, deși nu pare. Domnul care venea din partea stângă s-a învârtit de 3 ori și l-am proiectat într-un microbuz, deci trei mașini avariate. A fost destul de grav!”, a conchis fosta iubită a lui Jador.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  ella  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel