Elvira Deatcu, poveste de dragoste ca în filme: “M-am îndrăgostit! Am simțit acei fluturași, ceva ce nu mai simțisem până atunci”
Data publicării:
În viaţa privată, Elvira Deacu se mândreşte cu doi băieţi superbi, Luca şi Filip, și cu un mariaj fericit de 24 de ani. Invitata Irinei Păcurariu a scos la iveală amănunte despre familia sa şi despre momentul romantic, parcă rupt din filme, în care şi-a cunoscut partenerul de viaţă.

“Astăzi la “Reţeaua de Idoli” invitată este o actriţă care lucrează după carte. O femeie pe care cred că o recunoaşte multă lume, pentru simplul motiv că are o meserie care pune reflectorul pe ea, poate mai des decât îşi doreşte o doamnă”, spune realizatoarea Irina Păcurariu despre invitata sa de luni, 27 noiembrie, de la ora 21:00, la TVR 2.

Elvira Deatcu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul timpului, şi-a surprins fanii atât pe scenă, cât şi pe micile ecrane. A întrat în casele telespectatorilor încă din anii 2000 prin cele mai populare seriale românești, iar mai recent publicului a remarcat-o în „Vlad” şi „Clanul”, dar şi în “Spy/Master”, o mini-serie de spionaj inspirată din viața lui Ion Mihai Pacepa şi primul serial românesc nominalizat la Berlinală. În “Spy/Master”, cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu este jucat de Claudiu Bleonț și Elvira Deatcu, un rol pe care actrița recunoaște că nu a vrut să îl câştige la casting. Despre experienţa sa, invitata Irinei Păcurariu la “Reţeaua de Idoli” a povestit pe larg despre cum a dat viaţă unui personaj detestat de întregul popor și cum şi-a construit rolul în lipsa unor detalii esențiale.

 


“Elvira Deatcu este una dintre surprizele pe care mi le-a oferit “Reţeaua de Idoli”. Ştiam despre ea ceea ce ştie toată lumea: că e taletată, eroină de seriale tv, deci populară şi joacă la Teatrul Odeon. La interviu, am descoperit o minune de femeie…”, spune Irina Păcurariu.

În viaţa privată, Elvira Deacu se mândreşte cu doi băieţi superbi, Luca şi Filip, și cu un mariaj fericit de 24 de ani. Invitata Irinei Păcurariu a scos la iveală amănunte despre familia sa şi despre momentul romantic, parcă rupt din filme, în care şi-a cunoscut partenerul de viaţă.

 “Mama este bistriţeancă şi sunt opt fraţi. Una dintre surori stă la Cluj. Verişoara mea din Cluj a fost colegă cu soţul meu de la grădinţă şi până la liceu. De obicei, mergeam la Bistriţa în fiecare vacanţă de vară şi de iarnă. Era obligatoriu. În cele două camere ale bunicii am trăit cele mai frumoase vacanţe. Într-un an, verişoara mea mi-a spus: “Tu, de ce nu vii la noi la colindat, la Cluj!”. M-am dus. Aveam 15 ani, nu aveam bani de vagon de dormit, aşa că am mers 14 ore într-un vagonul normal. Când am ajuns acolo, eram ruptă de oboseală. Cum am ajuns, m-am culcat în dormitorul mătuşii mele şi m-am trezit de zarvă. Era gălăgie în sufragerie. Când am intrat în sufragerie, atât am văzut, mulţi băieţi şi fete, care veniseră la colindat la verişoara mea, colegi de-ai ei de liceu şi mai ţin minte o cravat de fondul plastic în nuanţe ţurcoaz, vernil, bleu-ciel, mare, pe tot pieptul şi doi ochi albaştri… M-am îndrăgostit! Am simţit acei fluturaşi, ceva ce nu mai simţisem până atunci! Soţul meu avea pe atunci 17 ani şi eu 15”, a povestit Elvira Deatcu la “Reţeaua de Idoli”.

“Irina Păcurariu: Eşti o persoană publică din România care, deşi e femeie, nu se sfieşte să spună câţi ani are…
Elvira Deatcu: Nu, n-am nicio problemă. Ştii când am avut o cumpănă, pe care am simţit-o emoţional… La 40 de ani. La 50 de ani… ori mi-a luat Dumnezeu minţile şi nu mai realizez că timpul joacă în defavoarea mea. La 40 de ani eram foarte neîncrezătoare în forţele mele, asta era o problemă. Dar acum sunt mult mai bine ca la 35 de ani, de exemplu.Irina Păcurariu: Ce ai pierdut în timp?
Elvira Deatcu: Am pierdut încrâncenarea, frustrarea, panica şi întrebările: De ce nu mi se întâmplă? De ce nu fac?... Nu se întâmplă pentru că nu eşti pregătit să se întâmple. Asta îmi spun acum, atunci nu reuşeam”.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel