Emil Rengle de la Survivor, la un pas să fie internat la Psihiatrie: „Mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni”
Data publicării:
Emil Rengle de la Survivor a dezvăluit că părinții săi au vrut să îl interneze la psihiatrie, după ce începuse să se dea cu capul de podea.

Emil Rengle de la Survivor a fost invitatul lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului acestuia de pe YouTube, în urmă cu ceva timp. Atunci, dansatorul a povestit un episod tulburător din copilăria sa, când, din încercarea de a le atrage atenția și iubirea părinților, a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Artistul spune că avea în jur de 6 ani atunci când părinții săi l-au găsit în cameră, întins pe jos, în timp ce se lovea cu capul de podea. Imediat, aceștia l-au dus la o consultație la psihiatrie, însă medicii i-au liniștit și le-au spus că era doar modul în care copilul încerca să le câștige atenția. 

 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', a povestit Emil Rengle, în podcastul lui Damian Draghici.

Emil Rengle de la Survivor a vorbit despre orientarea sa sexuală


Emil Rengle a vorbit recent despre orientarea sa sexuală. Dansatorul a mărturisit că este bisexual și spune că i-a luat 28 de ani să realizeze asta. 


„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat.

Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept', a mărturisit el, în urmă cu ceva timp, conform elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Emil Rengle  parinti  psihiatrie  survivor 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel