Emil Rengle o face PRAF pe Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor România: "A stat mai mult leșinată decât trează"
Data publicării:
Emil Rengle a lansat un atac dur la adresa Andreei Tonciu, după eliminarea de la Survivor România 2022. 

La începutul săptămânii, Emil Rengle a fost eliminat din competiția Survivor România 2022. Acum, concurentul a ajuns în România și a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a atacat-o dur pe Andreea Tonciu. Nici Robert Niță nu a scăpat de săgețile usturătoare ale dansatorului. Emil Rengle și Andreea Tonciu nu s-au înțeles deloc în competiție.

„Andreea Tonciu a stat mai mult leșinată decât trează la Survivor. În mod clar Robert nu a făcut parte din Survivor. E singurul care a stat pe bancă, fiind accidentat de la început. Nu înțeleg de ce a venit, de ce s-a mai înscris.

Sunt atacuri personale care nu fac parte din joc și asta spune mai multe lucruri despre el decât despre mine. E cool să-l bârfești pe Rengle acum. E pe val. Eu nu-l judec, spre deosebire de el.

Văd că îți aduce succes să vorbesti despre mine, poate mai faci un vlog și pui numele meu în titlu, să îți aducă mii de vizualizări', a spus Emil Rengle în emisiunea La Măruță.

Emil Rengle, acuzat de falsitate de către colegii de la Survivor

„Am jucat o strategie. Pentru mine, Survivor e un joc. Îmi asum tot ce am zis si am zis, chiar dacă par îmbârligături. E o experiență care mă învață să mă descopăr. Am riscat să deschid subiecte incomode, care pe unii i-au deranjat.

Cred 100% că sunt mulți oameni neasumati în echipa Faimoșilor. Eu îi bârfeam și la testimonial, și față în față. N-am intrat în Survivor pentru a demonstra altora ceva, ci eu îmi trăiesc viața ca să cresc.

Toată lumea a vorbit despre CRBL când era în exil, doar că eu am fost singurul care si-a asumat în fața lui CRBL. Am căzut în capcană. Sunt atacat pentru că am intrat într-o zonă mai adâncă', a declarat dansatorul la PRO TV.

Ce spunea Andreea Tonciu despre Emil Rengle, imediat după eliminarea acestuia din competiței

“Era de așteptat ca Rengle să iasă. La cât hate și-a luat și toată lumea era împotriva lui. Sper din tot sufletul să învețe din chestia asta și să nu mai facă ceea ce a făcut, pentru că el a jucat un rol foarte prost, crezând că cu acest rol va ajunge departe, dar nu este așa. Sunt foarte fericită că a ieșit. Acum îmi făceam griji pe ce umăr mai plânge Laura”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea “La Măruță”, de pe Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Tonciu  atac  Emil Rengle  survivor romania 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel