Emil Rengle, reacție surprinzătoare după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță cu logodnicul său, Alejandro Fernandez. Ce a transmis dansatorul în mediul online
Data actualizării:
Data publicării:
Emil Rengle a avut o reacție neașteptată după apariția alături de logodnicul său, Alejandro Fernandez, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Emil Rengle trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Alejandro Fernandez de un an jumătate. Cei doi s-au logodit în urmă cu 5 luni, după ce dansatorul l-a cerut în căsătorie pe partenerul său pe o plajă din Mexic, la malul mării. Vestea au dat-o pe Instagram, acolo unde cei doi au postat un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor inelele de logodnă. Bărbatul care i-a furat inima lui Emil Rengle este originar din Londra, iar de patru ani locuiește în București, unde cei doi își construiesc acum un viitor împreună.

Te-ar putea interesa și: „Nu se mișcă, abia ajunge la baie”. Mara Bănică, cadou neașteptat pentru Viorel Lis. Oana a izbucnit în lacrimi: „Mă afectează să văd că-l doare”

Emil Rengle, dezvăluiri despre logodna cu Alejandro Fernandez

Cei doi au fost invitați recent în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde au vorbit despre poveste lor de dragoste, dar și despre cererea în căsătorie. Emil Rengle a dezvăluit că cererea a fost planificată în secret și că Alejandro Fernandez nu bănuia nimic.

„Doar ne-am logodit, deocamdată suntem doar logodiți. În Mexic s-a întâmplat cererea. Eu am fost cel care l-am cerut pe el. Plănuiam de ceva timp. Știam că asta este ce trebuie să fac, că el este cel cu care vreau să merg înainte. A fost o întreagă pregătire cu plecatul, să țin ascuns. El nu a avut idee că urmează să-i cer mâna. A fost un moment potrivit, pe o plajă frumoasă, exact pentru noi. În Mexic am avut o parte din familie. Verișoara mea stă în Mexic, ea a fost crescută în State. În primul rând că este legal, poți să faci acest lucru, eram și înconjurat de oameni care ne iubesc și care ne apreciază. A fost o săptămână ruptă din realitate. Am putut să fim noi, să existăm în dragoste. Nu mi-am schimbat numele pentru că nu suntem căsătoriți. Deocamdată nu putem face asta în România, dar o putem face oriunde în țările de vest din Europa”, a mărturisit Emil Rengle, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Emil Rengle, reacție surprinzătoare după ce a apărut în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță cu logodnicul său, Alejandro Fernandez

Ei bine, povestea lor de dragoste nu a fost privită cu ochi buni de cei de acasă. Telespectatorii emisiunii s-au revoltat în mediul online și au criticat iubirea lor. „Ați ajuns să promovați așa ceva și la Măruță. Nu e în regulă. Puteți să promovați și altceva mai educativ pentru copii”, „Cătălin ai greșit invitații, nu era ora potrivită pe care să o urmărească copiii, mai ales adolescenții! Nu știu, dar ceva din gândirea lui Emil, mă dezamăgește și când l-am auzit spunând că "este o normalitate relația lor"...”, „Măruță nu are nicio reacție, se vede încântarea... încearcă să zâmbească puțin, liniște în platou, totală”, au fost doar unele dintre comentariile telespectatorilor emisiunii.

Văzând reacțiile din mediul online, Emil Rengle a ținut să transmită un mesaj. Acesta a subliniat că înțelege faptul că iubirea lor poate părea diferită pentru unii, însă ceea ce îi unește este respectul, înțelegerea și autenticitatea. Emil Rengle a transmis că, din perspectiva lor, Dumnezeu nu judecă și nu exclude pe nimeni, ci învață oamenii să se iubească reciproc, fără condiții. El a declarat că alege să fie recunoscător pentru tot ce are și le-a dorit tuturor pace și bucurie, indiferent de convingerile lor.

„Înțeleg că pentru unii, iubirea noastră poate părea diferită, dar ceea ce ne unește este aceeași putere care inspiră iubirea în toate formele ei: respectul, înțelegerea și dorința de a trăi autentic. Dumnezeu, așa cum îl înțelegem noi, nu judecă și nu exclude pe nimeni, ci ne învață să ne iubim unii pe alții, fără condiții. Eu aleg să trăiesc în adevăr și iubire, cu recunoștință pentru tot ce am. Vă doresc tuturor aceeași pace și bucurie, indiferent de credințe”, a spus Emil Rengle.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”




pixel