Emil Rengle și logodnicul său, Alejandro Fernandez, fac nuntă! Când va avea loc marele eveniment: „Ne dorim foarte tare să adoptăm copii”
Data publicării:
Emil Rengle și logodnicul său, Alejandro Fernandez, se căsătoresc! Cei doi au stabilit deja când va avea loc marele eveniment. Mai mult, după nuntă, dansatorul și partenerul său își doresc să adopte un copil.

Emil Rengle trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Alejandro Fernandez de un an jumătate. Cei doi s-au logodit la începutul lunii aprilie, după ce dansatorul l-a cerut în căsătorie pe alesul inimii sale pe o plajă din Mexic, într-un cadru romantic, la malul mării. Vestea a dat-o chiar Emil rengle pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor inelele de logodnă. 

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Diana Matei a fost geloasă pe bona fiului ei timp de 8 ani de zile: „Erau conflicte. Reacționa persoana rănită”

Emil Rengle și logodnicul său, Alejandro Fernandez, fac nuntă! Când va avea loc marele eveniment

Acum, Emil Rengle și Alejandro Fernandez se pregătesc de nuntă! Invitați în emisiunea "Follow us!" de pe Kanal D, dansatorul și partenerul său au dezvăluit că marele eveniment va avea loc în 2026.

„În doi ani am plănuit să avem nuntă. O facem peste doi ani pentru că familiile noastre sunt din țări diferite, Alejandro este spaniol-englez și are o parte de familie în Spania, o parte de familie în Anglia, familia mea e în România și ne dorim foarte tare ca aceste culturi să se întâlnească, familiile noastre să se cunoască mai bine și am început deja să organizăm diferite excursii în care mamele noastre se văd, învățăm unii despre alții ca atunci când se întâmplă nunta să nu existe treaba asta cu: «Bună! Eu sunt…», adică să auzim și o manea, să auzim și muzică spaniolă, să fie de toate. Englezii să bea bere dacă vor, adică să fie diversitate. Ne adunăm prietenii și familiile, să aibă și ei timp să guste din cultura din care provin și cam asta facem acum, cam asta se petrece în viața noastră”, a spus Emil Rengle.

Unde va avea loc nunta

Nunta nu va avea loc în România. Alejandro Fernandez își dorește să se căsătorească cu Emil Rengle în Italia sau în Grecia, iar dress codeul pentru invitați să fie alb sau crem.

„Mă gândesc pe Costa Amalfitană sau în Santorini și cu toată lumea purtând alb sau crem, văd o masă lungă și în spate apusul soarelui. Noi să avem o mașină de epocă, pe străzile mici din Italia. Așa văd eu nunta”, a spus Alejandro Fernandez.

„Văd și eu la fel de frumos, undeva la apus, cu mașina care pleacă cu conservele după, dar în același timp văd și o nuntă mai restrânsă, mai mult cu familia spirituală. Vor fi două nunți, în această a doua nuntă îmi doresc să fim conștienți de ce avem acest parteneriat, ce ne dorim de la viață, cum pornim, ce oameni avem alături de noi”, a adăugat Emil Rengle.

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă a răbufnit la adresa lui Dan Capatos, după dovezile compromițătoare pe care Pepe i le-a arătat la TV: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este”„Ne dorim foarte tare să adoptăm copii, credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem să facem asta”

„Ne dorim foarte tare să adoptăm copii, credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem să facem asta”

Emil Rengle și logodnicul său, Alejandro Fernandez, și-au exprimat dorința de a adopta copii, considerând că acest gest este un adevărat cadou de la Dumnezeu.

„Ne dorim foarte tare să adoptăm copii, credem că este un cadou de la Dumnezeu că putem să facem asta. Sunt foarte mulți copii care nu au posibilitatea să trăiască într-o familie, să fie crescuți de oameni, într-o casă în care să fie protejați. Știm foarte bine câtă nevoie este. Vrem să ne îndreptăm atenția după căsătorie. Undeva la 4-5 ani vrem să ne mai trăim copilăria, să fugim prin lume, să ne distrăm, după care ne dorim să ne formăm o familie”, a mai precizat Emil Rengle.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel