Emilia Ghinescu, gestul care a atras critica dură a fanilor. Cum s-a afișat în mănăstire, după despărțirea de Sebastian Albăstroiu
Data actualizării:
Data publicării:
Emilia Ghinescu a făcut un gest care a atras opinia nemiloasă a fanilor. Aflați ce a făcut artista.

Emilia Ghinescu, celebra interpretă de muzică populară, a venit cu o declarație care a alertat fanii. După despărțirea de partenerul său, Sebastian Albăstroiu, vedeta s-a îndreptat către un drum mai religios. Deși inițial s-a crezut că este vorba despre o pauză, interpreta a venit și a precizat adevărul- că ea nu crede în „pauze”. Cei doi aveau nunta planificată, iar în urma anulării acesteia a venit și anunțul oficial legat de despărțirea celor doi, după 13 ani de relație.

„Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile. Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii. Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acuma. Asta este!”, a adăugat Emilia Ghinescu, conform playtech.

Vezi și: Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu s-au despărțit. Ce așteptări are artista, după anularea nunții: „Încerc să...”

Vezi și: Emilia Ghinescu, decizie surprinzătoare. De ce nu mai vrea artista să se căsătorească, după 12 ani de relație: "Bărbații se cam feresc…”

Vezi și: Emilia Ghinescu a ajuns să cântărească 45 de kilograme. Artista este de nerecunoscut: „Stomacul s-a micșorat”

Vezi și: Emilia Ghinescu, revoltată după concertul susținut în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. De la ce a pornit totul: „A fost trist. A fost ceva foarte trist”

Gestul care a făcut-o ținta criticilor

Vedeta a făcut un gest care a fost criticat de fanii săi. Ea s-a pozat în interiorul unei mănăstiri, după care a adăugat un mesaj postării de pe platformele de socializare.

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu... Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu... nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fașa Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului”, a scris Emilia Ghinescu, în dreptul unei imagini unde apare la mănăstire.

Vezi și: Scandal de proporții în lumea muzicii populare, după ce familia lui Petrică Mîțu Stoian nu a permis ca numele sau chipul său să apară la comemorarea sa

Vezi și: Emilia Ghinescu a izbucnit în lacrimi, în direct. Ce a emoționat-o pe artistă: „Până am ajuns, s-a sfârșit totul”

Vezi și: Emilia Ghinescu, secretul siluetei, la 43 de ani: ''Singura operație estetică pe care o am este...”

Reacția fanilor nu a fost una îndurătoare

Fanii nu au rămași muți în fața acestei postări. Emilia a fost aspru criticată de public pentru postarea pe internet a unei astfel de poze. Ei critică apariția  în poză, spunând că ar trebui cunoscută locația, nu persoana.

„Exact, ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!”, a spus unul dintre fani.

„Frumos spus ...să cunoască locuri (locația), dar nu și persoana... intimitatea este un lăcaș sfânt. Ești tu și Dumnezeu”,a  mai spus altcineva.

„Da... și trebuia să te pozezi...nu ?”, a mai punctat o a treia persoană.

„Ești penibilă și fără bun-simț!”, a mai spus altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dumnezeu  emilia ghinescu  manastire  sebastian albastroiu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel