Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul: „Faceți cunoștință cu voinicul nostru”
Data publicării:
Emily Burghelea este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. 

Emily Burghelea trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. După ore întregi de așteptare, fosta asistentă TV și-a adus, în sfârșit, băiețelul pe lume. 

Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară

Emily Burghelea și soțul ei radiază de fericire, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Frumoasa blondină a adus pe lume un băiețel, pe care l-a așteptat cu nerăbdare. Fosta asistentă TV a împărtășit și prima fotografie alături de mezinul familiei. Totodată, Emily Burghelea a transmis și un mesaj emoționant cu ocazia venirii pe lume a băiețelului său. Aceasta a precizat că micuțul a luat nota 10 la naștere. 

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu… L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Ce diferență a fost între cele două sarcini

În urmă cu ceva timp, vedeta le-a povestit fanilor ce diferențe a sesiztat între cele două sarcini. 

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram, în urmă cu ceva timp. 

Citește și: „Cu asta mă îngrop.” Cristian Țânțăreanu și-a cumpărat mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum

Andreea Marin, umilită și jignită de Ștefan Bănică: „Problemele cu agresivitatea au fost dintotdeauna. Plângea de faţă cu noi”

„În anul acela se prăpădise mama”. Florin Busuioc, momentul magic pe care nu îl poate uita: „Atunci am simțit un fior extraordinar”

Mihai Voropchievici, zile şi numere norocoase pentru zodii în 2023: Dragostea pluteşte în aer pentru Lei, Fecioarele se căsătoresc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   baiat  Emily Burghelea  sarcina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel