Emily Burghelea, în culmea disperării: „Nu vor să mă lase să zbor!”. Vedeta poate rămâne blocată în Dubai
Data publicării:
Emily Burghelea poate rămâne blocată în Dubai, din cauza faptului că autoritățile nu îi dau voie să zboare.

Emily Burghelea a fost plecată într-o vacanță de vis în Dubai, alături de familia ei. Deși aceasta se pregătește să nască curând, vedeta și-a asumat acest risc, ba chiar doctorii din România i-au oferit avizul necesar pentru a putea călători. În timp ce totul a mers perfect în zilele petrecute la soare și departe de frigul din România, la întoarcerea în țară, Emily s-a lovit de o situație fără precedent. Personalul aeroportului din Dubai nu i-au dat voie să se urce în avion, fără un aviz de la medicii de acolo, întrucât, spun ei, cel din România nu mai este valid. Vedeta, gravidă în peste 30 de săptămâni, a trebuit imediat să urce într-un taxi și să plece la cea mai apropiată unitate de urgență din apropiere. 

„Nu vor să mă lase să zbor! Mi-au spus că avizul de la doctorul din România nu mai este valabil în Dubai. Nu vor să mă lase să trec și pierd avionul. Trebuie să îmi dea aviz un doctor din Dubai, pleacă avionul și domnul acesta merge cu 3 km la oră și îmi vine să mă urc eu la volan.  A început să mă doară și burta.”, a scris Emily Burghelea, pe rețelele de socializare. 

Emily Burghelea, părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: ”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

 

„Toți îmi zic că pe ea nu o pot lăsa să zboare”

Și partenerul de viață al blondinei s-a panicat imediat, întrucât cei din aeroport îi spuneau continuu faptul că iubita lui nu va putea să călătorească, din cauza faptului că aceștia consideră că ea este deja însărcinată în 36 de săptămâni.

„Emily a plecat la spital și eu am rămas să schimb biletele, dar toți îmi zic că pe ea nu o pot lăsa să zboare. Doar eu cu Amedea. Ei zic că este în 36 de săptămâni, deși noi le-am explicat că nu e o dată exactă. Nici nu pre vor să vorbească cu mine. Spun că s-a dat o alertă cu privire la Emily, de parcă ar fi o teroristă. Nici măcar taximetristul nu a vrut să o ducă la spital, ne-am rugat de el. Eu aștept cu Amedea în aeroport...”, a scris și iubitul lui Emily. 

 

Ulterior, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă, Emily a publicat un mesaj chiar din taxiul în care se afla, arătându-și îngrijorările cu privire la faptul că poate pierde avionul.

„Nu știu cât timp mai am și nu știu dacă mai reușesc. Cert este că trebuie să mă grăbesc foarte tare.”, a spus ulterior aceasta pe rețelele de socializare.

VEZI și: Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa. Ce se întâmplă cu micuța: „A pierdut 2 kilograme din greutate”

Emily va avea un băiețel

Recent, aceasta și-a anunțat fanii faptul că va aduce curând pe lume un băiețel, printr-un moment extrem de spectaculos, distribuit pe rețelele de socializare. Mai mult, Emily vorbea și despre diferențele pe care le-a sesizat între cele două sarcini. 

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: disperata  Emily Burghelea  probleme  sarcina 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel