Emily Burghelea, soluție ieftină de spălat gemurile: „Le lasă imaculate, fără niciun fel de pată”. Ai nevoie de 3 ingrediente
Data publicării:
Emily Burghelea a dezvăluit o soluție eficientă pentru a curăța geamurile din casă.

Pe cât este de activă în mediul online și aranjată ori de câte ori apare în spațiul public, pe atât este și de gospodină Emily Burghelea, care le arată asta fanilor cu fiecare ocazie pe care o are. Așadar, chiar dacă jobul de influencer îi ocupă mare parte din timp, iar viața de mămică este și ea una extrem de solicitantă, vedeta își găsește timp și pentru a duce la capăt treburile casnice. Astfel, în prag de Sărbători Pascale, blondina a început să facă curățenia de primăvară. Astfel, fosta prezentatoare TV le-a dezvăluit și fanilor săi un truc excelent, când vine vorba de curățarea geamurilor. Emily promite că soluția are rezultate garantate și că va lăsa toate gemurile din casă strălucitoare.

„Vreau să vă spun care este cea mai eficientă soluție de spălat geamuri bio. Avem nevoie de o cană de oțet, o cană de apă distilată și câteva picături de ulei esențial și asta e cea mai bună soluție pentru gemuri. Vreau să vă spun că soluția asta lasă geamurile imaculate, fără niciun fel de pată. Și bineînțeles că ștergem cu ziare sau cu reviste.”, a dezvăluit Emily Burghelea, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Era sau nu Ioana Ginghină divorțată de primul soț când a început relația cu Alexandru Papadopol? „Atunci s-a produs separarea definitivă”

Emily Burghelea, sfaturi pentru mămici

Și când vine vorba de viața de mămică, Emily Burghelea este un exemplu extrem de bun de luat în calcul. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil la scurt timp după ce a născut prima dată și nu ar fi zis niciodată nu nici dacă ar fi rămas însărcinată pentru a treia oară. Astfel, chiar dacă multe femei sunt speriate de provocările pe care le poate aduce această schimbare, vedeta spune că nu este nimic de speriat în acest proces.

„Nu trebuie să fie nimic de speriat, când vine vorba de o naștere, un copil este o binecuvântare. Există viață și după naștere, poți să-ți revii foarte ușor dacă te organizezi puțin și bucuria pe care ți-o oferă un copil, în momentul în care îl ții în brațe, nu se compară cu nimic. Este cel mai frumos lucru, mi se face pielea de găină. Adică lucrul acesta cu kilogramele în plus nici măcar nu contează.”, ne-a mai declarat frumoasa blondină.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

A suferit de depresia postnatală

Depresia postnatală este unul dintre cele mai discutate subiecte în ultima vreme printre proaspetele mămici, care simt că viața le-a fost „furată” într-un fel și care sunt copleșite de un mare necunoscut. Astfel, dacă aceste sentimente negative se instalează, Emily Burghelea spune că femeile în cauză ar trebuie să ceară imediat ajutorul.

„Și eu am suferit, am avut depresie postnatală, cu subiect și predicat. M-am simțit foarte rău, dar am reușit să ies din ea. Andrei a contribuit foarte mult. Mă susține și ajută extraordinar de mult, fără el nu știu ce aș fi făcut. Chiar mă gândeam în perioadele în care eram foarte căzută cum or fi femeile care nu au parte de așa un partener, de un soț și eram așa.. într-o stare de anxietate și de depresie și mai mare, pentru că e foarte greu.

Nu există neapărat un motiv, depresia postnatală se întâmplă fără motiv. Toate  lucrurile sunt frumoase, sunt la locul lor și din senin intri cu capul într-un nor negru, din care nu mai poți să ieși, pur și simplu asta e depresia. Dacă nu e cineva care să-ți spună „Hei, fă un pas mare, suflă în norul ăsta și gata”, fără ajutor e foarte greu. Îndrum femeile care trec prin stări ciudate, pentru că nu-ți dai seama ce e, ai doar o stare ciudată, de obicei cei din exterior văd, să apeleze la ajutor și să accepte.”, a mai declarat Emily, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Ciorba-medicament care e gata în doar 5 minute. Rețeta mănăstirească cu multiple beneficii pentru sănătate: „O bucurie pentru ficat și stomac”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Homepage


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel