Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea
Data actualizării:
Data publicării:
Emma Răducanu a primit marţi medalia Ordinului Imperiului Britanic din partea Regelui Charles al III-lea, la puţin mai mult de un an după ce a devenit prima jucătoare de tenis venită din calificări care a reuşit să câştige un titlu de Mare Şlem, la US Open

În ciuda unui sezon 2022 dezamăgitor, fenomenul Emma Răducanu a fost onorat. Jucătoarea britanică al cărei tată este român a făcut senzaţie anul trecut, după ce câştigat 10 meciuri fără ă piardă niciun set, cucerind trofeul la US Open, obţinând victoria finală în faţa canadiencei Leylah Fernandez.

Graţie acestei performanţe fără precedent, pe care a realizat-o la vârsta de doar 18 ani, Emma Răducanu a fost numită marţi membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) de către Regele Charles al III-lea, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Windsor.

"A fost grozav să primesc această onoare astăzi, din partea Majestăţii Sale Regale. Mă simt extrem de recunoscătoare" a precizat Emma Raducanu într-un comunicat dat publicităţii de agentul său, notează Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 乇爪爪卂 (@emmaraducanu)

 

 

Emma Răducanu, protagonista celei mai scumpe reclame de Crăciun din ISTORIE

 

Emma Răducanu, tânăra tenismenă în vârstă de 20 din Marea Brtianie cu origini românești, apare în cea mai scumpă reclamă de Crăciun din istorie.

Emma Răducanu, campioana de la US Open al cărei tată este român, apare în reclama de Crăciun de la Sports Direct. Compania tocmai a înregistrat un nou record pentru cea mai scumpă reclamă de Crăciun din istorie.

Campania Go All Out ar fi costat 6 milioane de lire sterline, potrivit The Sun, și ar fi chiar cea mai scumpă campanie realizată vreodată în Marea Britanie. 


Potrivit Daily Mail, Emma Raducanu este imaginea campaniei, iar alături de ea, în reclame, mai apar și alți sportivi celebri din Marea Britanie, cum ar fi fotbaliștii Jack Grealish (26 de ani), mijlocașul lui Manchester City, Jordan Pickford (27 de ani), portarul lui Everton și Declan Rice (22 de ani), mijlocașul defensiv al lui West Ham United sau  atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

Big Narstie și jucătorul de golf Andrew ‘Beef’ Johnston au și ei câte o scurtă apariție. 


În video, vedetele sunt în toiul unei lupte cu bulgări de zăpadă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: International
Tagurile articolului: emma raducanu  regele charles 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel