Emma Zeicescu, dramă de nedescris. Dezvăluirile cutremurătoare ale vedetei: "Tata a murit în bucătărie, pe fond de alcool, la 37 de ani!"
Data publicării:
 Emma Zeicescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare din viața sa.

 Emma Zeicescu, fosta vedetă TVR, a fost invitată în cadrul podcastului 'Altceva cu Adrian Artene', acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut când tatăl său s-a stins din viață. 

Emma Zeicescu, dezvăluire dureroasă despre tatăl ei

'Va rămâne absolut o rană care, din când în când, se va deschide și să nu credeți că trec. Toate aceste lucruri nu trec, noi învățăm să trăim cu ele. Dar, da, nu a fost simplu când, spre șapte ani, în dimineața aceea pe care nu am s-o uit, o pot descrie cu multe detalii„, i-a dezvăluit Emma Zeicescu lui Adrian Artene.

Emma Zeicescu a mărturisit că tatăl său a murit pe fond de alcool. Totodată, vedeta a recunoscut că acel moment a marcat-o pe viață. 

'Tata a murit în bucătărie, stop cardiac, 37 de ani, pe fond de alcool. Tata avea o problemă cu alcoolul. Și eu mă bucur că putem să vorbim despre asta, pentru că aș vrea să mai ieșim dintr-o zonă în care viața asta perfectă în care oamenii reușesc să-și controleze emoțiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile. Suntem cu toții niște oameni puternici, dar, în aceeași măsură, și niște oameni slabi.

Iar tata, Dumnezeu să-l odihnească, un om superb fizic, un om intelectual, căruia îi plăcea să scrie poezie, un artist în felul lui, pentru că și tata creiona și picta și, momentul acela, dacă-ți aduci aminte, sigur, nu vreau să sperii sau să ieșim din zona de a ne face să zâmbim, dar, la momentul respectiv, în România se ținea mortul în casă', a spus Emma Zeicescu, relatează Viva. 

„Am vrut să-l pup pe tata”

Vedeta a mărturisit că nu va putea uita vreodată momentul în care a fost nevoită să își ia adio de la părintele său. 

'Și a existat un moment în care eu m-am dus și am văzut că era deja cu rigor mortis, avea o batistă, și am vrut să-l pup pe tata. E fascinant cum poți povesti un asemenea episod ca și cum te-ai fi decuplat de acolo, dar eu văd exact fetița de la Obor, cum s-a urcat în scaun, și este primul capitol din care, în viața asta, la un moment dat o s-o termin, dar probabil că o s-o lansez după ce mai sunt, ca să pot să spun tot ceea ce am trăit în această lume fascinantă. Mie mi se pare fascinantă.

L-am pupat, iar singurul lucru care mi s-a părut, cred că-mi luam la revedere de la el fără să-mi dau seama că asta făceam noi. Eram doi copii, eu și fratele meu, care ne uitam la o situație pe care o înțelegeam, dar n-o înțelegeam de fapt. Am înțeles-o mult mai târziu. Ce m-a frapat era că exista acea răceală a pielii, iar, sigur, nu am să vând, știi, grădinarului…

E, întotdeauna, o poveste care emoționează și mi-am pus de multe ori problema … Eu nu am dreptul să mor. Eu am un copil. În momentul în care exist și am un copil, datoria mea este să nu mor. Pentru că n-aș vrea niciodată să-i fac copilului ce s-a întâmplat atunci. Și atunci, mulțumesc lui Dumnezeu că eram mică și n-am înțeles exact care era povestea, dar, uneori, mă întreb cât de mult a marcat asta într-o zonă iarăși de lipsă de șansă', a dezvăluit Emma Zeicescu în cadrul podcastului cu Adrian Artene.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: drama  emma zeicescu  tata 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel