Energia ta feminină este BLOCATĂ? În ce fel îţi afectează viaţa? Iată 14 semne CLARE!
Data publicării:
Există putere în feminitate. Avem nevoie de feminitate şi masculinitate într-un echilibru sănătos pentru a ne ajuta să ne trăim viaţa mai bine. Ce se întâmplă atunci când energia feminină este blocată? Simţi că nu eşti tu cu adevărat. Într-o societate în care suntem învăţaţi că energia masculină este ceea ce ne ajută să prosperăm, în special în mediul profesional, este bine să ne amintim din când în când puterea pe care o poartă feminitatea în felul său caracteristic şi să ne realiniem cu energia sa pentru a ne completa individualitatea. Iată cum afli dacă energia ta feminină este blocată:

Înainte de a începe, trebuie să menţionez că feminitatea nu înseamnă doar rochii, machiaj şi tocuri şi nu se manifestă la fel pentru toată lumea ca o matrice fixă. Ia din acest articol doar informaţiile care simţi că rezonează cu tine şi aplică ceea ce crezi că ai nevoie pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa!

Semne că energia ta feminină este blocată


1) Refuzi ajutor

Avem tendinţa să credem că a cere ajutor este un semn de slăbiciune şi că "doar femeile" fac acest lucru, ceea ce ne împinge inconştient spre a ne suprasolicita energia şi să refuzăm ajutor chiar şi atunci când avem nevoie. A accepta ajutorul cuiva atunci când ţi se oferă este de fapt un pas înainte spre rezolvarea problemelor tale. În plus, gândeşte-te: tu te uiţi la absolut toţi oamenii pe care îi ajuţi ca la nişte fiinţe slabe şi neajutorate? Nu este mereu cazul, nu-i aşa?

Uneori, acest refuz poate să vină din lipsa de încredere că poţi primi ajutorul de care ai nevoie sau că nu te poţi baza pe ceilalţi să te ajute, aşa că te asiguri că ai controlul asupra fiecărui lucru pentru a-ţi menţine independenţa. Dacă acesta este cazul, revizuieşte genul de persoane pe care le ai în jurul tău, învaţă să delegi lucrurile de făcut, învaţă să faci un târg corect în care fiecare să se implice într-un fel sau altul fără ca tu să te simţi vinovată şi învaţă să ai încredere că fiecare îşi va îndeplini rolul aşa cum trebuie sau oferă-le o marjă de eroare în cazul în care nu reuşesc din prima. Nu suntem super-oameni şi refuzul de a accepta ajutor nu ne aduce puncte bonus în niciun aspect al vieţii noastre. Dacă am fi fost meniţi să le facem pe toate singuri, nu am mai locui în comunităţi, corect?

2) Tratezi suferinţa ca pe o virtute

Din păcate, nici pentru asta nu primeşti puncte bonus sau o statuie nicăieri. A te auto-flagela şi a te ignora pentru ceilalţi nu face nimănui niciun serviciu şi nici nu mai are rost să te superi atunci când oamenii pentru care ai dat totul se întorc într-o zi şi îţi spun: "Nu ţi-am cerut asta!". A ajuta pe cineva la nevoie este una. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: blocaj  energie  viață 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel