"Eram atât de nervos...". Cum și-a cerut Cătălin Zmărăndescu soția în căsătorie: Începusem să intru puțin în panică
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Zmărăndescu, de la Survivor, a povestit cum a cerut-o pe soția sa în căsătorie, chiar în ringul de box.

"Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: "Îmi dai inelul doar dacă câștig. Altfel, nu mi-l dai. Iar el mi-a zis, hotărât: "Și o să câștigi. Și au început să se scurgă minutele, runda 1, runda 2, runda 3. Adversarul meu avea, la un moment dat, niște pumni de mă curenta până în călcâie.

După repriza a 6-a, a 7-a, nici nu mai știu ce mi-a spus antrenorul, dar, crede-mă, eram atât de nervos că nu reușesc să termin meciul și mă măcina chestia asta: "O mai cer de nevastă? N-o mai cer? Dacă pierd?". Începusem să intru puțin în panică, pentru că una e când pregătești meciul pentru cineva și știi exact ce ai de făcut, dar și acolo e o marjă în care se întâmplă să dai greș, și alta e când întâlnești pe cineva pe ultima sută de metri și nu știi nimic despre el. Și îți dai seama că îți bagă toți în cap că e slab și nu e.

Vezi și: Elena Matei a părăsit competiția SURVIVOR România 2022: Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare

"Doamne, nu mă lăsa să cedez!"

 

În repriza a 7-a, știu că l-am împins pe antrenor, având un moment de nervozitate. M-am dus la bătaie. Nu mă întreba ce am dat, ce am făcut. Cert e că, în repriza a 8-a, s-a terminat meciul. Am dat în el din toate puterile mele și mă gândeam la Dumnezeu: "Doamne, nu mă lăsa să cedez!". Nici nu știu cum s-a terminat, știu doar că adversarul n-a mai putut să ridice o mână. Atât am dat în corpul lui, încât i-a ieșit cotul de la mână și s-a terminat meciul.

M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe și i-am zis: "Te iubesc, iartă-mă că te-am împins!" și mi-a zis: "Nu e nicio problemă, avem altă treabă acum!". Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta", a povestit Cătălin Zmărăndescu pentru viva.ro.

Vezi și: Survivor România: CRBL îi face praf pe FAIMOȘI: „Pe lista neagră sunt toți. Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Florentina Constantin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  catalin zmarandescu  cerere  sotie  survivor  vedete 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel