Erika Isac, în mijlocul unui nou scandal. Cântăreața este acuzată de plagiat. Cum a răspuns: „Nu-mi pare deloc rău”
Data publicării:
Erika Isac este protagonista unui întreg scandal zilele acestea, după ce a fost acuzată că cea mai nouă piesă a sa ar fi copiată.

După participarea la show-ul „One True Singer”, Erika Isac a devenit imediat foarte populară și apreciată de foarte mulți oameni pentru talentul său muzical. Ulterior, ea a lansat propriile piese cu care a stârnit de fiecare dată controverse. Unii au considerat că mesajele transmise de ea nu sunt tocmai potrivite, în timp ce alții au apreciat-o pentru sinceritate și curaj. 

Acum, cântăreața este protagonista unui nou scandal. Erika a lansat zilele trecute o nouă piesă intitulată „Boo Hoo” și a fost aspru criticată pentru scenele violente prezente în videoclip. Acuzațiile nu se opresc aici, astfel că tânăra a fost acuzată că ar fi copiat melodia de la o trupă de fete: „Pink Like Suki” a dou-ului „Pebbles & TamTam”.

Piesa „Boo Hoo” a fost lansată pe data de 8 octombrie 2024 și încă de la primele vizualizări Erika Isac a primit o serie de critici. Ascultătorii au considerat că videoclipul este prea violent și că încurajează publicul la acțiuni nepotrivite. Oamenii au lăsat mai multe comentarii prin care și-au exprimat nemulțumirea față de acest aspect, dar și legat de faptul că artista ar fi plagiat piesa fără a oferi credite celor două fete care au lansat melodia originală: „Încă o piesă copiată 100% din afară și nu spunem sau dăm credite că după nu mai suntem artiști”, „Mie chiar îmi plac unele dintre melodiile tale, dar cum să copiezi așa 1 la 1?”, Logic că nu dăm credite la piesa originală și ironic singura parte bună e cea copiată”, „Atât de demonic și scârbos, ce poate fi mișto la așa ceva ?”, sunt câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au scris.

Te-ar putea interesa și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță au fost nevoiți să își amâne vacanța în Thailanda. Ce vești a primit fosta gimnastă de la medic în legătură cu sarcina

„Este 100% adevărat”

Zvonurile potrivit cărora Erika Isac ar fi copiat piesa au ajuns și la urechile artistei, astfel că a decis să răspundă public acuzațiilor. Cântăreața a recunoscut că refrenul melodiei sale este inspirat de „Pink Like Suki”, dar a precizat că piesa reprezintă mult mai mult decât primele versuri pentru care oamenii au acuzat-o că a plagiat. Mai mult decât atât, ea a mărturisit că nu regretă că a făcut asta pentru că a reușit să se inspire dintr-o piesă care îi place și să creeze o alta și mai bună. 

„Legat de situația cu „Boo Hoo” și „Pink Like Suki”, este 100% adevărat că refrenul este inspirat după „Pink Like Suki”, dar este mult mai mult la piesa asta decât primele trei versuri (care se aseamănă, nu se adună) și voiam să vă spun să vă relaxați un pic, voi ăștia care mă „super iubiți”, pentru că am văzut și comentarii de genul: „E o piesă copiată la fel ca toate piesele ei” și despre care știți real și sincer că este o minciună.

Nu este adevărat așa ceva. Nu-mi pare deloc rău că m-am inspirat după piesa „Pink Like Suki” pentru că este o piesă super tare după care eu am reușit să fac o piesă și mai tare. Mă bucur că am reușit chestia asta”, a spus Erika Isac în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel