„Este falsă”. Andreea Marin a răbufnit când a văzut ce mesaje circulă despre ea în mediul online
Data publicării:
Andreea Marin nu s-a mai putut abține și a reacționat la mesajele care au început să circule despre ea în mediul online.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, căci are o carieră impresionantă în televiziune, o familie cu care se mândrește și zeci de mii de oameni care o apreciază.

Andreea Marin, victima unei escrocherii online

Cu toate acestea, faima și celebritatea vin la pachet și cu unele lucruri mai puțin plăcute. Recent, imaginea vedetei a fost folosită în mod ilegal de un site pentru promovarea anumitor produse. Ulterior, Andreea Marin a venit cu lămuriri în mediul online pentru ca fanii ei să nu cadă în plasa acestor platforme care se folosesc de imaginea sa.

„Aceasta este o reclamă falsă, care folosește imaginea mea fără acceptul meu, așadar nu va lăsați păcăliți și nu cumpărați acest produs! Doar ceea ce vedeți postat pe canalele mele oficiale, acesta de Instagram și sus în bio îl găsiți pe cel de Facebook, este real și are legătură cu mine. Mulțumesc vouă, celor ce îmi semnalați în mesaje private astfel de ilegalități. (n.r. nume brand) nu există pentru mine și dacă recurge la furt de imagine pentru a se promova, este clară și lipsa calității sale”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Te-ar putea interesa și: Comentariul făcut de Ioana Ginghină la fotografia Andreei Marin. Ce a observat actrița, după ce a văzut ipostaza în care a apărut vedeta

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, radicală împotriva filtrelor de înfrumusețare: „La ce bun să fii plăcut virtual dacă dezamăgești atunci când omul te întâlnește apoi real?”

Nu este pentru prima dată când imaginea vedetei a fost folosită în promovarea unor produse 

Nu este pentru prima dată când imaginea vedetei a fost folosită de anumite site-uri pentru promovarea unor produse. În urmă cu aproape 2 ani, Andreea Marin a fost victima unei escrocherii asemănătoare. Fosta Zână a Surprizelor a postat atunci un mesaj pe rețelele sociale pentru a atrage un semnal de alarmă și pentru ca fanii să nu dea crezare unor astfel de platforme care se folosesc de imaginea sa.

„Dragii mei, când vedeți o asemenea "reclamă" oriunde, pe un site, pe o pagină a unei publicații online, e important să știți două lucruri:

1) este un fals, nu o știre sau reclamă reală, cineva se folosește de imaginea mea ca să vă atragă, să creeze curiozitate și să vă păcălească, în final, e lesne de înțeles că e realizată fără acordul meu și dacă nu sunteți siguri, totuși, mai bine intrați la comentarii pe paginile mele de Facebook și Instagram, semnalați și întrebați, comentariul la vedere, să îi avertizăm astfel și pe ceilalți, nu în privat;

2) nu dați click pe acel link indicat lângă poză, pentru că puteți avea încă o surpriză neplăcută, informațiile voastre pot fi colectate și folosite în mod nedorit de către cei din spatele acestei escrocherii, în detrimentul dvs. Un gând bun!", spunea Andreei Marin. 

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin a ajuns subiect de controverse pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: „Oglindă, oglinjoară... cine e cea mai frumoasă în țară?”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel