„Este groaznic!”. Mădălin Ionescu, îngenuncheat de durere după ce o ființă dragă s-a stins din viață. Prezentatorul TV a izbucnit în lacrimi
Data publicării:
Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în mediul online. Prezentatorul TV trece prin momente dificile, după ce o ființă dragă s-a stins din viață. 

Mădălin Ionescu trece prin clipe grele. După ce în urmă cu doar două luni socrul său s-a stins din viață, prezentatorul TV a pierdut o altă ființă dragă. Soțul Cristinei Șișcanu și-a făcut curaj abia acum să vorbească despre momentele grele prin care trece. Chiar dacă a făcut tot posibilul pentru a-l salva, câinele său, Thor, l-a părăsit în urmă cu o săptămână, din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta de o bună perioadă de timp.

Mădălin Ionescu, îngenuncheat de durere după ce o ființă dragă s-a stins din viață. Prezentatorul TV a izbucnit în lacrimi

Mădălin Ionescu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip filmat săptămâna trecută, în momentul în care câine său, Thor, își dădea ultima suflare. Cu ochii în lacrimi, prezentatorul TV și-a luat rămas bun de la animalul său de companie.

„Este groaznic. Asta ești la finalul unei vieți în care te-a iubit necondiționat”, a spus Mădălin Ionescu, printre lacrimi.

„Thor, lupul nostru alb minunat, s-a stins săptămâna trecută … Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe… Nu postez acest filmuleț pentru a vă arăta cât am suferit, ci pentru a sublinia o concluzie amară: dacă oamenii ar iubi precum câinii, nu ar mai exista suferință pe Pământ!”, a scris prezentatorul TV în dreptul videoclipului.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu 500 de invitați. Unde va avea loc petrecerea: „Nu va fi într-un restaurant. Va fi atipică”

Thor, câinele prezentatorului TV, se confrunta cu probleme de sănătate de câteva luni

Thor avea mari probleme de sănătate. Chiar dacă prezentatorul TV a făcut tot posibilul pentru a-l salva, medicii nu îi mai dădeau nicio șansă, ba chiar l-au sfătuit să-l eutanasieze pentru a nu se mai chinui. Mădălin Ionescu spunea în urmă cu ceva timp că după ce Thor se va stinge din viața, nu va mai putea să-și ia câine vreodată.

„Mă confrunt cu un nou moment greu… Vă rog să nu ignorați apelul meu... Din păcate, mă confrunt cu altă situație dificilă. Thor (n.r. câinele său) este foarte bolnav. Deși l-am internat mai multe zile și îi administrez peste 15 pastile pe zi, din păcate, îi este din ce în ce mai greu. Și tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe lângă artroza lui și acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate să mănânce și un vițel și nu asimilează nimic. Nu vă pot spune ce se întâmplă, nu vă pot da detalii.

Stomacul este praf. Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta. N-o să mai pot să-mi iau câini niciodată după el. Iertați-mă, probabil sunt sub influența unor emoții deosebite în această perioadă. Încă o dată, vă rog să vă gândiți bine când vă luați câine. Trebuie să aveți o disponibilitate sufletească enormă, pe lângă posibilități financiare. Trebuie să-i oferiți spațiu, să-i oferiți toate condițiile, ca unui membru din familie, iar când vine clipa bătrâneții și a momentului final, este cumplit, pentru că aceste ființe nevinovate ne iubesc necondiționat. La oameni se întâmplă foarte rar lucrul acesta”, spunea Mădălin Ionescu, pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Sânziana Buruiană, luată la rost de soțul ei din cauza vestimentației. Ce îi spune Nicolae Zuluf când iese din casă: „Așa plec eu!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel