„Este jenant și penibil”. Iulia Albu le desființează pe vedetele care încearcă să pară perfecte: „Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia”
Data publicării:
Iulia Albu spune că nu suportă ipocrizia și felul în care anumite vedete încearcă să mimeze perfecțiunea.

Iulia Albu este mama unei adolescente de 13 ani, dar, în același timp, are și o meserie care o solicită enorm. Criticul de modă recunoaște că nu face lucrurile perfect și nici nu crede că ar putea, având în vedere circumstanțele date. Pe de altă parte, ea critică modul în care unele persoane pulice încearcă să pară perfecte. 


„Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Nu poți fi și un profesionist desăvârșit, și gospodina ideală, și mama care e mereu lângă copil. Și cred că e toxic că cele mai multe persoane publice mimează această ubicuitate și perfecțiune. Nu poți să îi spui unei femei care lucrează minimum 8 ore pe zi și care, când vine acasă, gătește cina pentru familia ei că tu, vedeta X, ești perfectă până la ultima buclă 24 de ore pe zi. Este jenant și penibil. Ceea ce este cert este că încerc în fiecare zi să fac lucrurile mai bine și să fac greșeli noi, nu să le repet pe cele vechi. Și cred că toți suntem datori să facem asta”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.


Criticul de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike.


Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele lui Mike. Chiar dacă îl ține departe de lumina reflectoarelor, vedeta vorbește foarte des despre relația lor și planurile de căsătorie. Recent, vedeta a dezvăluit ce planuri de viitor are alături de partenerul său. Iulia Albu a recunoscut că amândoi se gândesc la căsătorie. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că marele eveniment va fi cu totul diferit. 


‘’Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară’’, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Cât despre o sarcină, Iulia Albu a declarat că nu se mai gândește la lucrurl acesta și lasă lucrurile să vină de la sine. 

‘’Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize. Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri’’, a mai spus aceasta.

Iulia Albu, secretul unui corp de invidiat


Iulia Albu are grijă de silueta ei. În vârstă de 40 de ani, criticul de modă face sport zilnic și este foarte atentă la alimentația ei. Dieta pe care o urmează este una extrem de organizată, cu reguli stricte, de la care nu se abate niciodată. 

Iulia Albu a dezvăluit cum se menține în formă

La aproape 41 de ani, Iulia Albu are o înălțime de o înălțime de 1.76 m și cântărește 60 de kilograme. Recent, criticul de modă a dezvăluit cum se menține în formă. Aceasta consumă zahar o singură dată pe săptămână. De asemenea, joia consuma cartofi prăjiți. În restul zilelor, vedeta adoptă un meniu cât mai sănătos de la care nu se dezice.

‘’Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult’’, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.

Iulia Albu a precizat că nu îi plac salatele. În schimb, vedeta consumă multă apă și face foarte mult sport.

‘’Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă’’, spunea Iulia Albu acum ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   fiica  Iulia Albu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel