Este sezonul IUBIRII pentru aceste trei semne zodiacale: Dragoste, relații, familie - totul la SUPERLATIV
Data publicării:
Sezonul Balanței este o perioadă extraordinară a anului din mai multe motive: calendarul social este plin, creativitatea este la cote maxime, iar viața ta amoroasă pare numai lapte și miere. 

Acest semn guvernat de Venus are ca scop consolidarea conexiunii, așa că, dacă ești în căutarea iubirii, această perioadă a anului sprijină pe deplin acest lucru. Fie că asta înseamnă să creezi legături mai bune în cadrul prieteniilor tale sau al familie, te vei uni cu ceilalți într-un mod echilibrat și diplomatic. Pe măsură ce energia băgăcioasă a sezonului Fecioarei începe să se diminueze, îngrijirea oricăror relații pe care le-ai neglijat va fi probabil o prioritate. Fiecare zodie va experimenta această energie într-o zonă diferită a hărții lor totuși, dar toamna anului 2021 va fi cel mai romantic sezon pentru aceste trei semne: Berbec, Gemeni și Balanță.


Acest trio de semne zodiacale se va bucura de relațiile lor pe parcursul toamnei, deoarece Soarele călătorește printr-o zonă a hărții lor care are legătură cu dragoste. Fie că este vorba de iubirea de sine, de iubirea orientată spre parteneriat sau de o nouă conexiune sexuală interesantă, luna aceasta va fi despre "cealaltă" persoană din viața lor. În timp ce iubirea de sine ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, dacă sunteți Berbec, Gemeni sau Balanță, cu siguranță veți extinde această iubire spre exterior în acest sezon. Iată cum:

Berbec: Relațiile tale vor fi prioritatea principală

Pe măsură ce soarele îți luminează cea de-a șaptea casă a relațiilor în acest sezon, vei fi dornic să îți îndrepți atenția către viața ta amoroasă. Natura ta activă și asertivă tinde să se descurce bine în timpul unui sezon al semnelor cardinale, dar, din moment ce Balanța este exact semnul tău opus, nu te vei simți neapărat ca pe un teritoriu familiar. Balanța este despre parteneriat și unitate, în timp ce tu tinzi să fii motivat doar de propria independență. Acesta este un moment în care trebuie să îți amintești că relațiile tale ar trebui să fie despre munca în echipă, nu doar despre faptul că tu dai toate ordinele. Ambiția ta este un lucru pe care partenerii tăi îl iubesc la tine, dar este important să nu uiți să le permiți și lor să preia conducerea uneori. Echilibrul este totul și nu trebuie să faci întotdeauna totul singur.

 

Gemeni: Îți stă mintea la întâlniri romantice


Firea ta jucăușă și veselă tinde să se descurce foarte bine în această perioadă a anului, deoarece energia semnului de aer din sezonul Balanței este asemănătoare cu a ta. Acest sezon pentru tine se referă la angajarea în interacțiuni romantice nu foarte serioase cu alții, pe măsură ce soarele călătorește prin a cincea ta casă a sexului și intimității. Acesta este un moment excelent pentru a-ți explora opțiunile și a te distra, ceea ce este ceva ce îți place să faci așa cum este. Plănuiește câteva ieșiri incitante sau revino pe aplicațiile de întâlniri pentru a vedea ce este acolo. Sincer, nu poți greși cu nimic în timpul sezonului Balanță, așa că asigură-te că faci saltul.


Balanță: Toți ochii sunt ațintiți asupra ta

În calitate de Balanță, tinzi să te dezvolți cu adevărat în timpul sezonului tău, dar asta, sincer, nu este o surpriză. Firea ta orientată spre parteneriat este la un nivel maxim în timpul toamnei și vei începe să observi că ceilalți oameni s-ar putea să te aibă în minte puțin mai mult decât de obicei. Natura ta socială și plăcută atrage atenția din toate părțile, pe măsură ce Soarele îți evidențiază prima casă a sinelui, așa că asigură-te că folosești toată această atenție nou descoperită în beneficiul tău. În ciuda a cât de ocupat vei fi probabil, acum este un moment bun pentru a explora ce înseamnă iubirea de sine. Implică în mare măsură o altă persoană, sau constați că te simți confortabil să fii propria ta sursă de afecțiune? Să ai un partener este frumos, dar este important să ții cont de faptul că valoarea ta nu scade în funcție de faptul că ești sau nu într-o relație. Acesta va fi probabil un moment excelent pentru tine să explorezi rolul pe care relațiile îl joacă în viața ta, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura în continuare de atenția pe care o vei primi.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  berbec  dragoste  gemeni  relatii  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel