Este sezonul IUBIRII pentru aceste trei semne zodiacale: Dragoste, relații, familie - totul la SUPERLATIV
Sezonul Balanței este o perioadă extraordinară a anului din mai multe motive: calendarul social este plin, creativitatea este la cote maxime, iar viața ta amoroasă pare numai lapte și miere. 

Acest semn guvernat de Venus are ca scop consolidarea conexiunii, așa că, dacă ești în căutarea iubirii, această perioadă a anului sprijină pe deplin acest lucru. Fie că asta înseamnă să creezi legături mai bune în cadrul prieteniilor tale sau al familie, te vei uni cu ceilalți într-un mod echilibrat și diplomatic. Pe măsură ce energia băgăcioasă a sezonului Fecioarei începe să se diminueze, îngrijirea oricăror relații pe care le-ai neglijat va fi probabil o prioritate. Fiecare zodie va experimenta această energie într-o zonă diferită a hărții lor totuși, dar toamna anului 2021 va fi cel mai romantic sezon pentru aceste trei semne: Berbec, Gemeni și Balanță.


Acest trio de semne zodiacale se va bucura de relațiile lor pe parcursul toamnei, deoarece Soarele călătorește printr-o zonă a hărții lor care are legătură cu dragoste. Fie că este vorba de iubirea de sine, de iubirea orientată spre parteneriat sau de o nouă conexiune sexuală interesantă, luna aceasta va fi despre "cealaltă" persoană din viața lor. În timp ce iubirea de sine ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, dacă sunteți Berbec, Gemeni sau Balanță, cu siguranță veți extinde această iubire spre exterior în acest sezon. Iată cum:

Berbec: Relațiile tale vor fi prioritatea principală

Pe măsură ce soarele îți luminează cea de-a șaptea casă a relațiilor în acest sezon, vei fi dornic să îți îndrepți atenția către viața ta amoroasă. Natura ta activă și asertivă tinde să se descurce bine în timpul unui sezon al semnelor cardinale, dar, din moment ce Balanța este exact semnul tău opus, nu te vei simți neapărat ca pe un teritoriu familiar. Balanța este despre parteneriat și unitate, în timp ce tu tinzi să fii motivat doar de propria independență. Acesta este un moment în care trebuie să îți amintești că relațiile tale ar trebui să fie despre munca în echipă, nu doar despre faptul că tu dai toate ordinele. Ambiția ta este un lucru pe care partenerii tăi îl iubesc la tine, dar este important să nu uiți să le permiți și lor să preia conducerea uneori. Echilibrul este totul și nu trebuie să faci întotdeauna totul singur.

 

Gemeni: Îți stă mintea la întâlniri romantice


Firea ta jucăușă și veselă tinde să se descurce foarte bine în această perioadă a anului, deoarece energia semnului de aer din sezonul Balanței este asemănătoare cu a ta. Acest sezon pentru tine se referă la angajarea în interacțiuni romantice nu foarte serioase cu alții, pe măsură ce soarele călătorește prin a cincea ta casă a sexului și intimității. Acesta este un moment excelent pentru a-ți explora opțiunile și a te distra, ceea ce este ceva ce îți place să faci așa cum este. Plănuiește câteva ieșiri incitante sau revino pe aplicațiile de întâlniri pentru a vedea ce este acolo. Sincer, nu poți greși cu nimic în timpul sezonului Balanță, așa că asigură-te că faci saltul.


Balanță: Toți ochii sunt ațintiți asupra ta

În calitate de Balanță, tinzi să te dezvolți cu adevărat în timpul sezonului tău, dar asta, sincer, nu este o surpriză. Firea ta orientată spre parteneriat este la un nivel maxim în timpul toamnei și vei începe să observi că ceilalți oameni s-ar putea să te aibă în minte puțin mai mult decât de obicei. Natura ta socială și plăcută atrage atenția din toate părțile, pe măsură ce Soarele îți evidențiază prima casă a sinelui, așa că asigură-te că folosești toată această atenție nou descoperită în beneficiul tău. În ciuda a cât de ocupat vei fi probabil, acum este un moment bun pentru a explora ce înseamnă iubirea de sine. Implică în mare măsură o altă persoană, sau constați că te simți confortabil să fii propria ta sursă de afecțiune? Să ai un partener este frumos, dar este important să ții cont de faptul că valoarea ta nu scade în funcție de faptul că ești sau nu într-o relație. Acesta va fi probabil un moment excelent pentru tine să explorezi rolul pe care relațiile îl joacă în viața ta, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura în continuare de atenția pe care o vei primi.

 

Autor: Maria Alexandru | Dată: 20 sep, 16:19

Rețetă plăcintă cu dovleac. Simplu și gustos

Această rețetă de plăcintă cu dovleac este delicioasă...


Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”