„Este un act de curaj imens”. Dana Budeanu, discurs emoționant despre femeile care refuză să fie mame / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Dana Budeanu a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre compromis, frică, adevăr iubire, dar și despre femeile care nu sunt pregătite să dea naștere unui copil.  

La vârsta de 44 de ani, Dana Budeanu continuă să uimească și să inspire oamenii, demonstrând că frumusețea și încrederea nu au vârstă. Ea a devenit foarte populară în mediul online, după celebrele videoclipuri din mediul online, sub formă de pamflet. Recent, aceasta a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre compromis, frică, adevăr și iubire.

Ce este compromisul pentru Dana Budeanu

„Compromisul este frica de a fi fericit, lipsa de credință în Dumnezeu. Atunci când facem compromisuri le facem din frică, frica de a nu ne califica, de a nu ne integra în societate, de a nu fi ca ceilalți.

Toate aceste frici vin exclusiv din faptul că nu credem în Dumnezeu. Dumnezeu este în noi toți, deodată, cu aceeași intensitate. Dacă nu crezi, atunci trăiești în frică. Frica este compromisul suprem. Frica nu înseamnă iubire și reprezintă peste 90% din umanitate”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

„În secunda în care ai făcut cel mai mic compromis cu sufletul, din clipa aceea ai renunțat la viață”

Vedeta a adăugat că, în momentul în care facem compromisuri cu propria conștiință, abandonăm, de fapt, viața noastră și începem să trăim în funcție de așteptările și valorile altora. Acest lucru duce la renunțarea la propria fericire și la trăirea fericirii altora.

„În secunda în care ai făcut cel mai mic compromis cu sufletul, adică te-ai călcat în picioare, din clipa aceea ai renunțat la viață! Din clipa aceea trăiești fericirea altuia pentru care ai făcut compromisul, viața altora cu care vrei să semeni, pur și simplu te-ai integrat. Din momentul acela ai murit, pentru că fiecare om care ajunge seara acasă și se pune cu capul pe pernă știe adevărul despre sine.

Cea mai mare putere a omului pe acest pământ este să se prefacă. În paralel cu această forță a omului de a se preface, inclusiv în fața sa, este iubirea cu care toți cei care se prefac, adică majoritatea, aleargă să se întâlnească. Cele două drumuri sunt paralele. Nu vă veți întâlni niciodată nici cu iubirea, dar nici cu adevărul”, a precizat Dana Budeanu.

Ce reprezintă iubirea și adevărul pentru Dana Budeanu

Dana Budeanu a evidențiat, de asemenea, importanța adevărului și a iubirii. Ea a afirmat că iubirea și adevărul sunt strâns legate și se află în interiorul fiecăruia dintre noi. 

„Iubirea este adevărul absolut. Iubirea și adevărul sunteți voi. Nimeni pe lumea asta nu poate să îți spună unde este adevărul, nici 1000 de oameni adunați care lucrează pentru tine, pentru dezvoltarea personală. Toți adunați nu pot să îți spună adevărul despre tine. Fiecare om pe lumea asta poate să își recunoască și să își spună adevărul despre sine.

Mulți spun că sunt fericiți dacă sunt cu o anumită persoană, iar dacă nu mai sunt cu ea se schimbă situația și nu mai sunt fericiți. Nu, doar sunt agățați acolo. De aici și dezechilibrul imens și nociv al părinților care se agață de proprii copii pentru a fi fericiți, călcându-le sufletele în picioare”, a declarat Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Dana Budeanu, despre femeile care nu sunt pregătite să fie mame 

În încheiere, Dana Budeanu a subliniat că pentru un copil, părinții sunt ca Dumnezeu, iar greșelile făcute față de aceștia echivalează cu greșeli făcute față de Dumnezeu. Astfel, ea a încurajat părinții să își recunoască greșelile și să ceară scuze copiilor lor.

„A existat o mică isterie când o persoană publică a spus că nu vrea să facă copii. Fiecare spune ce vrea. Persoana care a făcut asta este o femeie. Această femeie a dat dovadă de asumare, de curaj. Este un act de curaj imens să-ți recunoști că nu ești pregătită să fii mamă.

Fiecare mamă când naște devine Dumnezeu. Am mai spus asta. Singura ființă pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumoși, cei mai deștepți și cei mai curajoși este copilul nostru.

Pentru copilul tău ești Dumnezeu. Copilul nu are altă percepție despre lume, doar prin tine. În secunda în care îi greșești copilului, atunci greșești și față de Dumnezeu. Trebuie să îți ceri scuze față de copilul tău. Un copil care nu l-a văzut pe Dumnezeu în părintele său, îl pierde”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adevar  compromis  damian draghici  dana budeanu  frica  iubire 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel