Este vestea momentului! Cu cine a plecat, de fapt, Andrei Rotaru din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, după ultima postare a concurentului / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
În urmă cu doar câteva minute, Andrei Rotaru anunța că pleacă din România. Concurentul a spus că nu mai face față valului de hate, așa că părăsește țara pentru câteva zile. Ei bine, nu a plecat singur, ci însoțit.

Este vestea momentului! După ce în urmă cu doar câteva minute Andrei Rotaru anunța pe pagina sa de Facebook că părăsește țara pentru că nu mai face față valului de hate, o postare în mediul online i-a șocat pe fanii emisiunii Insula Iubirii.

Andrei Rotaru a plecat din România, dar nu singur

Concurentul s-a trezit cu un val de hate în mediul online, după ce a înșelat-o pe soția sa cu ispita Diandra. Fanii emisiunii Insula Iubirii nu s-au putut abține și l-au criticat dur pe concurent pentru că i-a provocat suferință soției sale în cadrul emisiunii. Pe pagina sa de Facebook, Andrei Rotaru a anunțat în urmă cu scurt timp că va pleca pentru câteva zile din țară, pe motiv că nu mai face față valului de comentarii răutacioase la adresa lui. 

„Voi pleca pentru câteva zile din România! Valul de hate este super mare. Sper să nu mă urmărească și acolo. Știu că inima voastră este aici și nu o să mă urmăriți, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc și să fiu surprins cu iubirea voastră nemărginită”, a spus Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Andrei Rotaru a plecat din România! Concurentul nu a mai făcut față valului de hate, după ce și-a înșelat soția la Insula Iubirii: „Sper să nu mă urmăriți și acolo”

Este vestea momentului! Cu cine a plecat, de fapt, Andrei Rotaru din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, după ultima postare a concurentului / Foto

Să fie oare împăcarea momentului sau cei doi nici măcar nu s-au despărțit? Zilele trecute, concurentul anunța că el și Cristina Rotaru și-ar fi spus „Adio”, dar se pare că cei doi sunt încă împreună! Fanii emisiunii i-au surprins împreună pe cei doi chiar în aeroport, cu bagajele și pregătiți de decolare. Internauții au postat imediat imaginea în mediul online, alături de un mesaj: „Andrei pleacă din țară, dar nu singur se pare”.

Imaginea este recentă, dovadă fiind faptul că Andrei este îmbrăcat exact ca în ultimul videoclip postat de el cu doar câteva momente în urmă. Se pare că relația dintre Andrei și Cristina nu s-a încheiat definitiv, iar cei doi au decis să petreacă acest timp împreună, departe de ochii publicului.

Internauții au luat cu asalt secțiune de comentarii, după ce au văzut că Andrei și Cristina pleacă împreună din țară

Internauții nu s-au putut abține și au comentat la fotografia cu Andrei și Cristina Rotaru care circulă în mediul online. „Se merită unul pe celălalt”, „Și-a luat și bagajul cu el, fix ca și atunci când a plecat în Thailanda”, „Nu pot să cred”, „Jur că nu mai înțeleg”, „Cum îți așterni așa dormi. Alegerile proaste te costă în viață”, „Ba că sunt împreună, ba separați”, „Care v-ați dus pe aeroport să vedeți cu cine pleacă?”, „Ia și narcisistul cu ea”, „O duce în vacanță fix când se difuzează episoadele potrivite. Știe el ce știe”, „Păcat că își pierde tinerețea”, „Un bărbat ca Andrei stinge și ultima lumină din sufletul tău. Nu este nimic regizat, ce trăiește această femeie este 100% real și i se poate întâmpla oricui care, la o vârstă fragedă și fără o experiență de viață, dă peste un manipulator de acest gen. Genul acesta de om te poate face să îți pierzi încrederea în tine, să crezi că tu ești problema pentru tot ce se întâmplă, îți suge viața din tine pur și simplu. (...) Așa că nu mai judecați și nu mai jigniți pe nimeni... din păcate, ceea ce vedeți la televizor este ceea ce se întâmplă și în viața reală. Că unii au fost mai norocoși și au fost apreciați și iubiți cu adevărat de partenerii lor... sunt doar excepții. Realitatea e că oamenii nu sunt ceea ce vor să pară. Iustina este singura persoană din casă care este 100% reală și nu se teme să arate care este adevărata ei față. Bravo ei! În rest, vă doresc tuturor să nu treceți prin ce trece Cristina niciodată!”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor emisiunii Insula Iubirii la fotografia cu Andrei Rotaru și Cristina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel