Etalare TAROT iunie 2022, previziuni pentru toate zodiile, „o lună eliberatoare”
Avem mai jos predicțiile cărților de tarot pentru toate zodiile pe luna iunie, care se anunță a fi o lună „eliberatoare” pentru mai mulți dintre nativi. Este vorba despre calea spirituală, alegerile și schimbările pe care le vom face, dar și faptul că până la urmă, toate răspunsurile pe care le căutăm sunt în noi înșine. Detalii mai jos. 

Etalare TAROT. Previziuni pentru toate zodiile în luna iunie 2022

Berbec/ Ascendent în Berbec

E momentul să începi, să începi chiar acum. Ai oportunități peste tot în jurul tău, pur și simplu trebuie să treci la treabă, să îți verși energia în lucrurile care contează pentru tine. Încearcă să atragi mai mult pentru tine, permite-ți să lupți pentru tine însuți. Ai mai multe planete în acest semn care îți dau forța necesară pentru a putea „muta munții din loc”.

Taur/ Ascendent în Taur

S-ar putea să ai revelații cu privire la cum anume ai vrea să fie viața ta în viitor, ce anume vrei să faci pe mai departe. Cum a fost viața ta până acum și cum ai vrea să o schimbi în viitor. O să lucrezi cu „cine ești tu” și cel mai important lucru în iunie este că o să te accepți, cu bune și cu rele. Luna iunie vine cu sinceritatea față de propria ta persoană. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nu e nevoie în iunie să te apuci să faci neapărat ceva nou în iunie, ceva ieșit din coumun, ci mai degrabă să abordezi diferit ceea ce faci deja. Să schimbi puțin unghiul din care privești lucrurile, să acționezi diferit. Treci peste furia pe care e posibil să ți-o fi provocat-o o persoană la un moment-dat în trecut. Lasă fricile deoparte și vezi și partea plină a paharului. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 30 mai 2022, 11:02

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă