„Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius Elisei
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman îi aduce noi acuzații lui Marius Elisei.

După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri publice despre fostul partener de viață, care nu-l puneau deloc pe acesta într-o lumină favorabilă. În timp ce unii au felicitat-o pe aceasta pentru curajul și sinceritatea de care dă dovadă în mediul online, alții au criticat-o pentru faptul că-și „spală rufele în public”. Oana Roman spune că nu este deloc așa, ci, din contră, trebuie să spui mereu ceea ce gândești, fără să mai menajezi pe mine. Cu această ocazie, vedeta a făcut noi acuzații către Marius Elisei. 

”Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman pe Instagram

Vedeta face aceste postări pentru a ajuta și alte femei să conștientizeze traumele prin care trec în anumite relații. Totuși, Oana Roman spune că în relația sa nu a fost cazul și de abuz fizic, cum se întâmplă în alte multe cazuri. 

”Ca mine sunt milioane de femei, care trăiesc sigur și abuz fizic. Nu este cazul meu și nu a fost niciodată în viața mea.”, a mai spus vedeta.

Te poate interesa și: Catinca Roman a răbufnit, după ce Oana Roman a spus că nu a mai mers de luni bune la mama lor: “Am fost foarte afectată”

Ce alte acuzații îi aduce vedeta lui Marius Elisei

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman spunea tot pe rețelele de socializare faptul că bărbatul nu-și asumă momentan nicio responsabilitate, în ceea ce privește creșterea fetiței. Acesta nu ar nici resursele materiale, dar nici timp, pentru a se implica în vreun fel.

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Oana Roman, decizie radicală, după despărțirea de Marius Elisei: „De foarte mult timp încerc. Cum fac cerere să...?”

Cum răspunde Marius Elisei acestor acuzații

Marius Elisei spune că nu este cu nimic la curent din ceea ce fosta sa soție scrie în mediul online. Bărbatul nu s-a arătat deloc a fi interesat de acuzațiile primite, spunând faptul că vorbește zilnic cu fiica lui la telefon.

”Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!

Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răspundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a spus și Marius Elisei, potrivit spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despartire  Marius Elisei  Oana Roman  relatie  scandal 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel