”Eu eram plin de carne vie în palme.” Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul
Data publicării:
Cabral a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicat într-un accident grav cu motorul. 

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta Pro TV a privit de multe ori moartea în ochi, după ce a fost implicat în mai multe accidente cu motorul.

Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul

Cabral a recunoscut că ultimul accidente pe care l-a avut ar fi putut să-i fie fatal.

„Tata asta m-a învățat, că în viață nu există limite decât alea pe care ți le-ai pus tu. Nu există limite. Am avut trei trânte. Legal vorbind, am avut dreptate de fiecare dată. Dar eram mic, eram prost și făceam greșeli. La un moment, cea de-a treia trântă, eram cu un motor care nu era al meu. Și încercam să-mi dau seama de dinamica motorului și cred că mergeam prea tare. De pe cedează mi-a intrat un domn cu o carosată din aia e 7 tone.

L-am văzut, mi-am dat seama că nu mai am timp. Am blocat spatele, am glisat-o puțin și am intrat sub mașinile parcate. Eu întins, știi cum e? Că se face urmă de cretă după tine. N-a fost cazul. I-am zis, ‘Du-te acasă, că nu ne-am atins’. Legal, eu aveam dreptate. Dar omenește, eu sunt prostul. Dacă eu sunt prostul, du-te acasă. Cumva, ar fi bine să ne ași asumăm lucrurile pe care le facem”, a susținut Cabral, în podcast-ul lui Horia Brenciu. 

Cabral, chinuit de șoferul de pe Ambulanță

Cabral a povestit că a avut o adevărată peripeție și cu medicii de pe Ambulanța ajunsă la fața locului. 

„A venit Salvarea să mă ia. Băieții îmi lăsaseră casca în cap. Și a venit domnul care era șofer și era proaspăt angajat și a tras de cască, era legată. Și după aia mi-a pus piciorul în umăr și a început să tragă. După ce a făcut asta, eu eram cu genunchii făcuți terci, pietre, sânge carne și el când s-a așezat mi-a pus direct mâna pe genunchi.

M-a pus pe targă și când au închis ușile de la salvare și mi-au dat peste călcâie. După aia, a plecat de urgență către Floreasca. Și-a dat seama că s-a stricat sirena. A deschis geamul și striga pe Unirii: ‘Dați-vă la o parte, sunt cu domnul Cabral’. Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa. Și atunci m-am ridicat într-un picior și am plecat”, și-a amintit, amuzat, Cabral.

„Am fugit din spital cum m-a făcut mama”

Și asta nu a fost tot! Odată ajuns la spital, medicul le-a spus asistentelor să-i taie pantalonii, deoarece era plin de răni și sânge. Cabral le-a oprit, spunându-le că nu poartă lenejrie intimă, însă asistentele l-au acoperit cu o pânză. 

„Mă ia, mă pune pe o din aia metalică de morgă. Eu eram plin de carne vie în palme. Și i-am zis, ‘Domnul doctor, stați așa. Eu nu port chiloți, niciodată. Eu la genunchi sunt tăvălit rău, dar mai sus totul e în regulă’”, a explicat Cabral.

În momentul în care cadrele medicale i-au transmis prezentatorului TV că trebuie să rămână sub supraveghere, acesta a decis să fugă din spital, acoperit doar de o pânză, în zona intimă. 

„Și atunci am fugit din spital. Pentru că după ce mi-ai făcut genunchii, mi-au curățat rănile, stăteam pe un scaun și așteptam să mă trimită acasă. Mi-au făcut 17 radiografii. Și mi-au zis că nu pot să mă elibereze, că trebuie să mă țină sub observație. Am sunat un prieten să mă ia.

Eu, cum m-a făcut mama, plin de bandaje, ligamentele încrucișate, așa am părăsit Spitalul de urgență Floreasca. Pe 3 ianuarie. Oamenii, atât de șocați, că n-au apucat să facă poze. Trei zile am plâns acasă”, a încheiat Cabral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   accident  Cabral 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel