„Eu pun pâinea pe masă”. Delia a rupt tăcerea despre soțul „milionar”: Eu întrețin familia
Data publicării:
Delia a rupt tăcerea despre zvonurile legate de banii soțului ei. 

Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu, un om de afaceri despre care s-a spus că ar fi milionar. Vedeta rupe tăcerea și spune că ea ar fi, de fapt, milionarul în casă. 

Dezvăluirea artistei vine la puțin timp după ce aceasta s-a plâns pe rețelele de socializare de viața grea pe care o are un artist și de sacrificiile pe care le face pentru a câștiga bani. 

Delia, pe mâna medicilor. Artista a ajuns la capătul puterilor : “Imi dau demisia”. Ce se va întâmpla cu emisiunea iUMOR

”E frumos să mergi în concerte, e frumos! Dar când mergi în concerte departe de București, zilele pe care le petreci în mașină sunt de sacrificiu, nu se întâmplă nimic în zilele alea. Stai și aștepți să ajungi la destinație, de cele mai multe ori poate dormi, bei apă, mănânci ceva din benzinărie, îți amorțesc oasele și a trecut ziua, uite așa îți sacrifici zilele. Multe zile în care nu faci nimic, stai în mașină”, a spus Delia pe pagina sa de Instagram.

Delia: „Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare”. Cum a depășit obstacolele din carieră și care este „rețeta” succesului / EXCLUSIV

 

Delia: Dacă soțul meu e milionar, eu de ce mai fac asta? 


Ulterior, vedeta a revenit asupra subiectului și a vrut să explice oamenilor cum stă treaba cu milioanele soțului. Aceasta afirmă că ea este milionarul în casă și că ea este cea care întreține familia. Mai mult, artista spune că dacă soțul ei ar fi fost milionar, probabil că ea nu s-ar mai fi chinuit atât de mult. 


”Și îmi amintesc de glumițele alea făcute: „Soțul Deliei e milionar”. Dacă soțul meu e milionar, eu de ce mai fac asta? De ce fac asta de ani de zile, de ce fac asta în continuare?... Fac asta pentru că îmi întrețin familia și eu sunt milionarul în casă, eu întrețin, eu pun pâinea pe masă”, le-a mai mărturisit Delia fanilor din online, potrivit wowbiz. 

„Nu voi permite să fiu jignită, umilită”. Delia, reacție dură în cazul hărțuirii sexuale. Ce le sfătuiește pe tinere EXCLUSIV

 

Delia critică modul în care a fost crescută de părinții ei: „Erau prea autoritari. Spartani”

 

Delia a vorbit despre perioada adolescenței, când a făcut un gest extrem, sătulă fiind de reproșurile părinților.

Delia este o fire atipică. Artista își exprimă spiritul rebel atât prin muzica pe care o cântă, cât și prin felul în care se îmbracă. 

 

De la melodia „Da, mamă, sunt beată” și până la culorile extreme de păr, pe putem da seama ușor că Delia nu este omul regulilor, iar artista a fost o rebelă încă din adolescență. 

 

S-a aflat ce avere FABULOASĂ deține Delia Matache. Cât valorează casa în care locuiește artista

 

 

Invitată în podcastul Andrei Măruță, Delia Matache a dezvăluit că la vârsta de 18 ani a plecat din casa părinților, pe care îi considera prea autoritari. Mai mult, artista spune că nu ar vrea să fie ca părinții ei arunci când va fi mamă. 

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani, am zis: gata, nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, a povestit Delia în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”

Andra tânjește după ce are Delia: „Ai găsit pe cineva la fel ca tine”. Ce îi lipsește soției lui Măruță


Motivul pentru care nu are copil: „Aș putea să fiu o mamă extraordinară”

 

Discuțiile despre faptul că Delia nu a devenit încă mamă sunt nesfârșite, în ciuda faptului că vedeta a preferat să păstreze tăcerea și să ignore întrebările indiscrete ale celor din jur. Recent, artista și-a deschis sufletul în fața Andrei și a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește un copil. 


 
Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu de mai mulți ani. Deși au o relație fericită, cei doi nu și-au mărit încă familia. 

Faptul că Delia nu a devenit până acum mamă a devenit un subiect amplu dezbătut și mulți au încercat să afle motivul pentru care vedeta nu are copii.


Rebela cântăreața a mărturisit că se teme de vremurile în care trăim și că nu ar vrea să aducă pe lume un copil în aceste condiții. 


”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că... Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte... Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

 

Delia nu spune nu ideii de a fi mamă și chiar e convinsă că ar fi un rol interesant pentru ea. În viitor, artista intenționează să devină părinte, însă vrea să mai aștepte un pic. 

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus frumoasa jurată X Factor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copil  Delia  mama  milionar  razvan munteanu  sot 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel