Eugenia Nicolae, de la Vocea României la Românii au Talent. Povestea artistei care cântă FOLCLOR MODERN. Interviurile Spectacola și DC News
Eugenia Nicolae, artista care a cucerit juriul de la „Vocea României” și de la „Românii au talent”, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a povesti despre drumul său în muzică.

Eugenia Nicolae a devenit cunoscută publicului larg în în 2019, când a participat la Vocea României. Tânăra cântă însă din copilărie. 

Totul în viața Eugeniei Nicolae se învârte în jurul muzicii. A crescut într-o familie în care muzica a fost la ea acasă, a urmat o educație în acest domeniu și a ajuns, la rândul ei, chiar să predea muzică la o școală din București.
În adolescență, cânta alături de tatăl sau la nunți și evenimente, muzica populară și lăutărească fiind pentru ea extrem de cunoscută.

Ajunsă în fața juriului de la Vocea României, tânăra a vrut să se rupă de rădăcini și să interpreteze o melodie comercială, pe care o considera pe gustul publicului larg, însă efectul nu a fost cel așteptat. Jurații i-au dat o a doua șansă, iar artista a interpretat o melodie din folclorul românesc, cu care, de data aceasta a cucerit auditoriul. 

În 2021, Eugenia s-a prezentat și la Românii au talent, de data aceasta nu singură, ci împreună cu elevii ei, ea fiind profesoară de canto. 

De 4 ani de zile, artista cântă la evenimente publice sau private alături de Frații Cazănoi, muzicieni emblematici ai folclorului românesc 

Eugenia Nicolae este invitată în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, pentru a vorbi despre drumul ei în muzică dar și despre proiectul artistic început recent.

Artista a combinat sunetul folclorului românesc tradițional cu un suflu nou, reușind să aducă în fața publicului o muzică pe care o descrie drept „folclor modern”. 

Eugenia scrie și compune muzică, cântă și îi învață și pe cei mici să fie artiști. Mai mult decât atât, artista se implică și în procesul de realizare a ținutelor și a conceptelor pentru videoclipurile pieselor sale.

 

Care este povestea de viață a Eugeniei Nicolae și cum a fost drumul ei către succes, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 12 iun, 10:34

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții