Eugenia Nicolae, poveste de dragoste ca în filme: „Am știut că mă mărit cu el încă de la prima întâlnire” EXCLUSIV
Data publicării:
Eugenia Nicolae a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum și-a cunoscut soțul. Artista s-a căsătorit recent și spune că a știut din prima clipă că Florin este bărbatul vieții ei. 

Eugenia Nicolae a devenit cunoscută publicului larg în în 2019, când a participat la Vocea României. Tânăra cântă însă din copilărie. 

Totul în viața Eugeniei Nicolae se învârte în jurul muzicii. A crescut într-o familie în care muzica a fost la ea acasă, a urmat o educație în acest domeniu și a ajuns, la rândul ei, chiar să predea muzică la o școală din București.
În adolescență, cânta alături de tatăl sau la nunți și evenimente, muzica populară și lăutărească fiind pentru ea extrem de cunoscută.

Ajunsă în fața juriului de la Vocea României, tânăra a vrut să se rupă de rădăcini și să interpreteze o melodie comercială, pe care o considera pe gustul publicului larg, însă efectul nu a fost cel așteptat. Jurații i-au dat o a doua șansă, iar artista a interpretat o melodie din folclorul românesc, cu care, de data aceasta a cucerit auditoriul. 

În 2021, Eugenia s-a prezentat și la Românii au talent, de data aceasta nu singură, ci împreună cu elevii ei, ea fiind profesoară de canto. 

De 4 ani de zile, artista cântă la evenimente publice sau private alături de Frații Cazănoi, muzicieni emblematici ai folclorului românesc 

 

Nuntă ca în povești

 

Recent, artista i-a spus „DA” lui Florin, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. 

Eugenia Nicolae ne-a povestit toate amănuntele fericitului eveniment.

 

SPECTACOLA: Am văzut imaginile de la nunta voastră si am vazut cum radiai de fericire. Eugenia Nicolae, acum doamna Nițu?


Eugenia Nicolae: Cu mândrie pot spune că da, de acum doamna Nițu. 


SPECTACOLA: De acum vei purta numele soțului?

Eugenia Nicolae: Da, mi-am schimbat numele din Nicolae în Nițu. Pentru mine este importantă această schimbare, îmi place să fiu femeie și să mă simt ocrotită, iubită de bărbatul meu. Preluarea numelui lui este doar un mic gest de dragoste, apreciere și încredere pe care i-l ofer din suflet. 


SPECTACOLA:  Cum a fost cererea în căsătorie?   Știm că ai o relație deosebită cu părinții tăi, ei cum au primit vestea?

Eugenia Nicolae: Cererea a fost neașteptată. M-am trezit invitată de Florin într-o mică escapadă. Am mers într-un loc liniștit, pitoresc, departe de București. Era 29 iulie 2019. Am plecat pe lac cu barca; eu m-am întins, m-am relaxat și am închis ochii. El conducea barca, dar și discuția. Am crezut că glumește când m-a întrebat dacă chiar vreau să mă mărit cu el. A insistat de 2 ori. A treia oara am deschis ochii și am văzut inelul. Mi s-au înmuiat picioarele, m-au copleșit emoțiile, de abia îmi mai rămăsese glas să spun „da”. Ne-am întors la mal, am sărbătorit doar noi doi așa cum știm mai bine. 
A doua zi am plecat către Slatina să îi anunțăm și pe părinții mei. Mama a plâns, ea plânge foarte des când e fericită și o emoționează orice întâmplare din viața fetelor ei. Tata e tata; aparent mai greu de impresionat, dar eu știu cât de intense sunt sentimentele lui, chiar și dacă nu le afișează tot timpul. 

SPECTACOLA: Cum te-ai simțit ca mireasă? Ai avut și un moment artistic, o declarație de dragoste pentru soțul tău. Care este povestea acestei piese? 

Eugenia Nicolae: M-am simțit frumoasă, iubită și norocoasă că am avut drept nași prietenii noștri buni și toată familia și prietenii aproape de noi. Am scris piesa pentru dansul mirilor. Este piesa noastră care vorbeste despre dragostea sinceră și binecuvântată. În încheiere am introdus și un fragment recitat din Epistola Întâi către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, pe care o consider cea mai frumoasă descriere a iubirii. Florin este apropiat de biserică. A făcut seminarul și studii în teologie; și fără ca eu să fi știut, a scris chiar și o teză pe baza acestei epistole. A picat la fix! El știa fragmentul pe dinafară. 


SPECTACOLA: Cum a început povestea voastra de dragoste?

Eugenia Nicolae: Prietenii noștri ne-au făcut cunoștință, iar acum ne-au devenit nași. 
Eram amândoi într-o perioadă în care nu credeam că ne vom găsi curând perechea. Eu am știut că mă mărit cu el încă de la prima întâlnire. Mi-a plăcut că e deștept, galant, amuzant, matur. Nu mai ieșisem cu un bărbat ca el. M-a făcut să aștept și probabil că acest lucru l-a facut și mai interesant în ochii mei. Acum râdem când povestim; realitatea este că el avea un proiect foarte solicitant la birou și nu avea timp să-mi scrie, eu credeam că nu mă place sau iese cu alte fete. :) 

 

SPECTACOLA: Care este calitatea pe care o apreciezi cel mai mult la Florin? 

Eugenia Nicolae: Inteligența. 

 

SPECTACOLA: Ați așteptat câțiva ani până la căsătorie totuși. Cei ați învățat unul despre celălalt în toți acești ani?


Eugenia Nicolae: El a devenit mai dezorganizat din cauza mea, iar eu mai organizată datorita lui. :))
Încă ne calibrăm, învățam constat unul de la celălalt. Florin este echilibrat, organizat,  răbdător; eu sunt la polul opus. Eu încerc zilnic să deprind din obiceiurile lui bune care țin de organizare, iar el învață de la mine să se mai lase purtat de val, uneori. :) 


SPECTACOLA: Ești artist, viața ta este agitată, ești mereu la spectacole, la televizor, la radio. Cum vede soțul tău lucrurile astea si cum vezi tu, ca artist asta? Cum reușești să echilibrezi balanța și să dedici atât carierei, cât și familiei?

Eugenia Nicolae: Soțul meu este cel mai mare susținător al meu. Este omul din spate care mă ghidează, mă ajută, mă responsabilizează și când e cazul îmi zice să iau piciorul de pe accelerație. 
Trecem și prin perioade mai dificile când nu avem timp pentru noi. El lucrează în timpul săptămânii, iar eu sunt mereu plecată în weekenduri. Vara aceasta nu am avut vacanță din acest motiv, iar luna de miere sperăm să o avem la iarnă. 
Facem compromisuri. Viața mea implică multe nopți pierdute și schimbarea stilului normal de viață. Uneori muncesc până la epuizare. El preîntâmpină aceste momente. Mă avertizează, mă ceartă uneori și mă aduce pe traseul bun. 


SPECTACOLA: Cariera ta este în plină ascensiune, acum ai făcut un pas important și în viața personală. Ce planuri ai în viitorul apropiat. Cu ce proiecte ne vei surprinde?

Eugenia Nicolae: „Am lansat piesa noastră, despre care vă povesteam mai devreme, scrisă pentru dansul mirilor: “Ruptă din noi”.

Apoi, pe 20 septembrie se lansează “Pe mine mă cheamă Floare”, piesă lucrată alături de Randi, la Famous Production. Iar în luna octombrie sper să pot să vă arăt și piesa lucrată cu Puya. Am planuri mari pentru toamna aceasta din punct de vedere muzical”. 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: eugenia nicolae  florin  mireasa  nitu  nunta  sot 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel