Evenimente astrologice istorice, explicate de Daniela Simulescu. Se întâmplă în aprilie 2024 / video
Data publicării:
Luna aprilie este plină de evenimente. Ziua păcălelilor, anul acesta, pică pe 2 aprilie. Pe această dată, Mercur își începe retrogradarea sub semnul Berbecului.

Potrivit Danielei Simulescu, “Mercur retrogradează și va sta în mișcarea aceasta retrogradă până pe 25 aprilie, timp suficient să ne dea planurile peste cap. Își va produce efectele până pe 15 mai, când va ieși de tot din Berbec. Când Mercur este retrograd în Berbec, spunem lucruri repede, nu gândim, nu le analizăm și va trebui să revenim asupra acestor cuvinte. Vor apărea foarte multe declarații în media, multe agresive. Mercur retrograd are legătură cu evenimente care ne produc un stres suplimentar, posibile incidente, ciocniri. Pe 5 aprilie, Venus intră în primul semn zodiac. Venus în Berbec ține foarte mult de propria persoană, astfel că va trebui să avem mai multă grijă la trăsăturile fizice. Pe 8 aprilie vom avea o nouă eclipsă”.

Aceasta mai adaugă că, “deși Mercur este Retrograd, este una dintre cele mai bune zile din această lună în care să începi ceva: un proiect nou, o tunsoare nouă, o activitate fizică nouă. Este momentul să spunem că începem să avem grijă mai multă de noi, să facem ceea ce ne doream de mult.


Pe 19 aprilie, Soarele se duce în Taur. Începe un sezon mai practic, ne pregătim de așezarea primăverii. Pe 21 aprilie avem conjuncția istorică dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Andreea Deaconescu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel