Evenimente istorice astrologice în aprilie 2024. Astrologul Cristina Demetrescu, avertisment pentru fiecare în parte
Data publicării:
Astrologul Cristina Demetrescu a spus ce ne așteaptă în aprilie 2024.

„Două Luni Noi, una mai sofisticată ca cealaltă, urmează să ne surprindă în cel mai inedit mod posibil odată cu eclipsa totală de Soare din 8 aprilie din Berbec, apoi prin conjuncția cu Jupiter și Uranus din 8 mai, în Taur.

 

Cifra 8 astfel repetată este chiar cireașa de pe tort, ingredientul cosmic esențial în transformările ce vor avea loc în perioada imediat următoare, cu sau fără voia noastră. Dacă ne vom manifesta dorințele, intențiile, direcțiile clare, atunci surprizele ne vor depăși așteptările, dar în sensul bun, al felului în care noi înșine, dirijându-ne propriul destin cu ajutorul baghetei magice a liberului arbitru ca dar divin, amplificăm potențialul nostru astfel valorificat.

 

Dacă nu există intenții clare, uni- direcționate, iar frica și confuzia generate de multiplele planete aflate la scăldat în baia de apă a zodiei Pești vor prelua controlul, aparent exploziile de energie orbitoare și asurzitoare pot defini astfel un șoc, din care inițial unii oameni se vor dezmetici mai greu.Am mari îndoieli că cele două conjuncții, Venus/Neptun și Marte/Saturn din Pești, toxice în esență, precum niște substanțe care provoacă amețeli, nu ne vor oferi și doza lor minusculă de luciditate, greu de identificat de cei cu dioptrii majore cauzate de propriul lor scepticism.

 

Semnele care ne însoțesc la tot pasul și care ne demonstrează în mod sincronic că nu suntem singuri în Univers, abundă, și nu vom putea spune că nu am știut, simțit, visat, că am fost împinși spre sau împiedicați să…Ascultarea instinctelor este capitală, curajul fundamental, viteza de reacție primordială, egoul sau frica de felul în care putem fi judecați pentru inițiativele noastre, însă, trebuie reduse radical.

 

Eclipsa din 8 aprilie se manifestă într-o aglomerare de planete în Berbec, unde Mercur retrograd mai corectează unele impulsuri prea agresive, dar fenomenul pune accent pe individ și personalitatea sa, pe cine este el cu adevărat exprimându-și realele emoții, sentimente, chiar și pe acelea de care mereu se teme. Ceva, ceva va ieși la suprafață, poate in cel mai copilăresc mod posibil, uimind pe cei mai acerbi amatori de aparențe. Eclipsa totală de Soare din Berbec este substanța astrală a pionieratului, nebuniei inteligente, forțării unor limite fără de care omenirea nu ar fi supraviețuit până acum, ci s-ar fi cufundat în întuneric. Desfășurată într-un context al războaielor care au obosit planeta, eclipsa notează o dată istorică a derulării evenimentelor, grăbind un deznodământ.

 

Dar Luna Nouă din 8 mai prinde din urmă conjuncția rară Jupiter/Uranus generând fenomene și întâmplări neașteptate, neobișnuite, dar și direcții revoluționare, profitabile, cu impact diferit în funcție de ciclul fiecărei planete implicate, o lună, pentru Lună, un an pentru Soare, 12 ani grație lui Jupiter, dar și 84 de ani uranieni, dacă avem de-a face cu idei ample, colective, planuri mari de afaceri, deschiderea unor minți pentru viitor și generațiile care urmează. Voi la ce vă gândiți? Ce planuri aveți? Ce intenții vă este frică să manifestați? Ce lista de dorințe pe care știți că nu vi le va împlini nimeni decât voi înșivă ați împăturit și ascuns printre coperțile unei cărți pierdute printre rafturi? Ce efort vă este greu să manifestați deși știți că este singura cale de a depăși un blocaj?”, a scris astrologul Cristina Demetrescu pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Dr. Radu Țincu, semnal de alarmă asupra unui aliment din supermarket: Cum e posibil să fie gata în 5 minute? Acasă ne ia 3 ore să-l preparăm!:

https://www.spectacola.ro/dr-radu-tincu-semnal-de-alarma-asupra-unui-aliment-din-supermarket-cum-e-posibil-sa-fie-gata-in-5-minute-acasa-ne-ia-3-ore-sa-l-preparam_38013.html

 

VEZI ȘI: Viorel Teacă, fost polițist: Așa aflați cine vă ascultă telefonul. Iată codul secret!:

https://www.spectacola.ro/viorel-teaca-fost-politist-asa-aflati-cine-va-asculta-telefonul-iata-codul-secret_38002.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel