Evenimente majore, în 2023, pentru o zodie! Astrolog: Am o veste bună pentru cei care se zbat într-o relație toxică
Data publicării:
După un 2022 încărcat, în 2023 o zodie o să fie mai liniștită.

„2023 promite pentru voi un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ați beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul vostru, și ați lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Și dacă vrei să îi faci pe plac, îți recomand să te înhami la un proiect personal/profesional care va presupune multă muncă, răbdare și frustrare. Că dacă nu o faci tu, te vei trezi pe nepusă masă că trebuie să devii responsabil pentru o persoană dragă, să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o sau să capeți o stare de tristețe cronică. Saturn te va obliga să te implici doar de lucruri serioase. Și simple. Nimic complicat. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

„Jupiter, guvernatorul tău, va fi prezent în casa banilor până pe 16 mai. Timp suficient pentru a-ți face ferfeniță bugetul, economiile și resursele. Jupiter îți dă, dar te și face să crezi că sacul nu are fund. Sunt favorizate investițiile pe termen lung, cheltuielile cu rost, dar și cele pentru educație. Pentru că după 16 mai, Jupiter păsește în casa intelectului, drumurilor și a comunicării. Așteaptă-te să ai portofelul și buzunarele pline mai degrabă de bonuri fiscale și facturi, decât de bani. Aaa, și să nu uităm de bilete achiziționate pentru mijloacele de transport. Pe orice cale. Călătoriile nu vor mai fi doar pentru vacanțe, ci și pentru treburi gospodărești sau studii”, a spus Daniela Simulescu.

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2023  daniela simulescu  horoscop  pesti  Zodie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel